A vadonatúj CB500 Hornet kiegészítők

24YMCB500 HORNET

A CB500 Hornethez megannyi könnyen, gyorsan felszerelhető Eredeti Honda Kiegészítőt kínál a gyártó, melyek darabonként, valamint csomagban is megvásárolhatóak:

Style Csomag

Tovább fokozható a Hornet sportossága a műszeregység fölé rögzíthető napellenző idommal és légterelő plexivel. Emellett a festést óvó üzemanyagtartály-burkolat, a motor színére fényezett utasülés-takaró és a látványos felnicsík is megtalálható a csomagban.

Comfort csomag

Bizonyára nagyra értékelik majd az ingázók a Comfort csomagban megvásárolható, fűthető markolatot és a nyereg alatt elhelyezett telefontöltő-aljzatot, míg a középállvánnyal gond nélkül letámaszthatják a motort süppedős talajon, sőt utóbbinak nagy hasznát vehetik láncápolás közben is.

Travel Csomag

Egyszerűbbé válik a pakolás a 3 literes, telefonzsebbel és vízálló huzattal kiegészített tanktáskával, és szintén jó szolgálatot tehet a 15 literes, de akár 22 literesre bővíthető utasüléstáska – mindkettő a hétvégi kirándulások ideális kiegészítője.

A modell 35 literes túradoboza és a felszereléséhez szükséges tartókonzol extraként rendelhető meg. A csomagban foglalt termékek egyenként is elérhetőek.

Képeken és filmeken a Honda CB500 Hornet (Modellév: 2024)