A ZEEKR mérföldkőhöz érkezett Európában

Az első ügyfél átvette a ZEEKR 001-est Hollandiában

  • A ZEEKR leszállította első elektromos járművét európai vásárlójának
  • A ZEEKR 001 Privelege AWD luxus lövöldözős fékjét személyesen a ZEEKR Europe vezérigazgatója, Spiros Fotinos kereskedelmi igazgató, Lothar Schupet és a holland értékesítési vezető, Marc Bras adta át személyesen.
  • 400 kW teljesítményével, 686 Nm nyomatékával és összkerék-meghajtásával a ZEEKR Privelege AWD mindössze 3,8 másodperc alatt 0-100 km/h sebességre képes, akár 580 km-es (WLTP) 1 hatótávval és 0-80%-os töltéssel. mindössze 30 perc alatt 2
  • A ZEEKR 001 ára 59 490 eurótól (ÁFA-val) 3 az egymotoros Long Range modellért, illetve 62 490 eurótól és 67 490 eurótól (áfával) 3 a kétmotoros Performanace AWD és Privelege AWD modellekért.

A ZEEKR globális elektromos mobilitás-technológiai márka megünnepelte első elektromos luxusautójának átadását európai vásárlójának. Az Electric Blue ZEEKR 001-et a ZEEKR Europe vezérigazgatója, Spiros Fotinos, kollégáival, Lothar Schupet kereskedelmi igazgatóval és Marc Brassal, a holland értékesítési vezetővel együtt személyesen adta át a márka új zeisti Hi-Tech szervizközpontjában. , Hollandiában.

Hollandiában és Svédországban június 28-án megnyílt az előrendelés, és csak 35 nappal később az első európai specifikációjú ZEEKR 001 modellek elkezdtek legördülni a gyártósorról – ez a ZEEKR intelligens gyárában használt világszínvonalú gyártási rendszer bizonyítéka.

Most, amikor megtörtént az első vásárlói szállítás – hamarosan még sok további, köztük a ZEEKR X városi kompakt luxusterepjáró –, a ZEEKR fontos mérföldkőhöz érkezett globális ütemtervében, mivel a márka az elektromos mobilitásra való átállás előmozdításában segít az európai vásárlók számára elérhető luxus elektromos járművek. (ZEEKR 001: Kombinált energiafogyasztás kWh/100km-ben: 18,2-18,5 (WLTP). Kombinált CO 2 -kibocsátás g/km-ben: 0). ZEEKR X: Kombinált energiafogyasztás kWh/100km-ben: 16,5-17,5 (WLTP). Kombinált CO 2 -kibocsátás g/km-ben: 0).

A ZEEKR Europe vezérigazgatója, Spiros Fotinos a következőket mondta: „Nemrég nyitottuk meg első európai ZEEKR Központunkat Stockholmban és – néhány napon belül – Amszterdamban. Most örömmel adjuk át első járművünket nemzetközileg – itt, Hollandiában. Ez egy nagyon büszke pillanat mindannyiunk számára, és örömmel látjuk, hogy a sok európai vásárló közül az elsők saját maguk tapasztalják meg, mitől egyedi a ZEEKR. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a teljes elektromosságra való átállást egyszerűvé, zökkenőmentesen és erőfeszítés nélkül tegyük – nem akkor, amikor az e-mobilitás kötelezővé válik, hanem most, hogy mindannyian hozzájárulhassunk egy fenntarthatóbb jövőhöz.”

A ZEEKR első európai vásárlója pontosan ezt tette: új ZEEKR 001-e az első elektromos autója, amely egy sor belső égésű motoros járművet vált fel. A zászlóshajó Privelege AWD-modell, amelynek most ő a büszke tulajdonosa, kivételes egyensúlyt kínál a teljesítmény, a hatótáv és a hatékonyság között, kiemelkedő vezetési képességgel, irányíthatósággal és kifinomultsággal, valamint a legkorszerűbb információs és szórakoztató rendszerrel, kapcsolódási lehetőséggel és fejlett vezetőtámogató rendszerekkel.

Lothar Schupet, a ZEEKR Europe kereskedelmi igazgatója a következőket mondta: „A ZEEKR felismeri, hogy az elektromos hajtás csak akkor lehet sikeres, ha a világszínvonalú járművekhez világszínvonalú vásárlói élmény párosul, és a vásárlói élmény a mi megszállottságunk. Ezért személyre szabott, egyablakos kínálatunk – elérhető online vagy ZEEKR üzleteinkben – mindent megad a vásárlónak a pénzügyektől, a biztosítástól, az otthoni faliszekrény telepítésétől 4 és a nyilvános töltési megoldásokon át a járműszervizekig és kiterjesztett garanciákig, amelyek segítenek a beállításban. új szabványok az elektromos járművek tulajdonában.”

A holland és svéd ügyfeleknek idén átadott első ZEEKR járművet követően hamarosan Németországban, 2024 elején a többiek is megjelennek. A ZEEKR 2026-ra a legtöbb nyugat-európai országban kiterjeszti jelenlétét.

1 Tartomány a WLTP hajtási ciklus szerint ellenőrzött körülmények között. A valós hatótávolság a jármű és az akkumulátor állapotától, az aktuális útvonaltól, a környezeti feltételektől, a vezetési stílustól, a terheléstől, a kerék- és abroncsspecifikációtól, valamint a felszerelt opcionális felszereléstől és tartozékoktól függően változhat.
2 A töltési idő a töltőberendezéstől, a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor hőmérsékletétől, az akkumulátor töltöttségi állapotától, valamint az akkumulátor és a jármű korától és állapotától függően változhat.
3 Az árak a holland piacra vonatkoznak.
4 Harmadik felek engedélyére vagy egyéb jóváhagyására lehet szükség: ezek beszerzése nem a Zeekr felelőssége.

A ZEEKR globalizációs stratégiája lendületet vesz, ahogy az első európai ZEEKR X Európába érkezik