Aktuális szivatás… Triatlonverseny miatt jelentős forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Budapesten

Triatlonverseny miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén Budapesten, több BKK-járat menetrendjében is változások lesznek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint vasárnap délelőtt Budán a belváros irányában lezárnak egy sávot a Pünkösdfürdő utcától a Királyok útja-Nánási út-Jégtörő út-Gázgyár utca-Angel Sanz Briz út útvonalon, nem lehet majd közlekedni a Bem rakparton a Halász utca és a Jégverem utca között, a Fő utcában a Jégverem utcától, a Clark Ádám téren, az Alagút utcában, illetve a Lánchídon sem.
A pesti oldalon lezárása kell számítani az Eötvös téren, a Pesti alsó rakparton a Dráva utca és a Közraktár utca között, valamint a Széchenyi rakparton a Markó utca és a Balaton utca között. Forgalomkorlátozásra kell számítani a József Attila utca, a Bajcsy Zsilinszky út, a Váci út, a Ferdinánd híd, a Lehet utca, a Dózsa György út és a Hősök tere útvonalon, továbbá a Városligetben az Olof Palme sétányon és a Kós Károly sétányon.

A lezárások miatt változik a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 16A, a 20E, a 30-as, a 30A, a 34-es, a 105-ös, a 106-os, a 115-ös és a 230-as autóbusz, a 2-es, a 19-es és a 41-es villamos, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 75-ös és a 78-as trolibusz közlekedése.

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/08/25/gyalogos-hid-bontasa-miatt-korlatozzak-forgalmat-ejszakankent-nyugat-teren-fovarosban/