Alakítsa át Suzuki Jimny-jét egy lakókocsivá a Canotier J3 pop-top sátorával

A Suzuki Jimny imádnivaló arányaival és terepjáró jóhiszeműségével nyert szívét és elméjét. És most, a japán Kamado tökéletes kiegészítést hozott létre ennek a robusztus kis kalandornak: egy pop-top sátornak.

A Canotier J3 nevét a csónakkalap francia szavának nevezték el. ( az a fajta lapos tetejű szalmakalap, amelyet a fodrászat kvartett tagjai viselhetnek ), mert az tetején ül a Jimny nagyjából ugyanúgy, mint egy kalap.

Mindössze 45 kg-os ( 99 lbs ) súlyú társaság ígéri, hogy nem fog túl sok súlyt adni a Suzuki, és nem teszi rendkívül nehéznek, ami kétségtelenül hátrányt jelent egy hosszú, túlzott utazás során.

Noha a sátrat kissé korlátozza a Jimny tető hossza, a legtöbb vásárló számára továbbra is kényelmesnek kell lennie. Mérése 2100 mm ( 83 hüvelyk ) hosszúságban, 1,120 mm ( 44 hüvelyk ) szélességben és 970 mm ( 38 hüvelyk ) magasságban, elég hosszú ahhoz, hogy elférjen egy közel hét láb magas alvó (, bár valószínűleg szoros szorításnak találják a ) bejutását.

Az utasokat úton segítik egy hosszabbító létrán, amelyet a Jimny belsejében lehet elhelyezni. A sátor belsejében padlólap és uretán szőnyeg található. Minden három kiegészítő rendesen tárolandó.

Időközben maga a sátor készül neoprén, ugyanaz az anyag, amelyet a nedves ruházat gyártásához használtak. Ennek megfelelő vízállóvá kell tennie minden esőben, amelyet valószínűleg tapasztal, és Kamado szerint kiváló hőmegtartással rendelkezik.

A Kamado Canotier J3 ¥ 770 000 ( $ 5 728 jelenlegi árfolyamon ) csenget, bár a társaság szerint a sátor telepítésének kell lennie, tehát nem lehet pénzt megtakarítani azzal, hogy maga csinálja, és a járműnek is kell lennie Japánban.

carscoops

https://www.begurulva.hu/sanyi-a-kisteherauto-suzuki-jimny-t-is-vegigtapogatta/