AMI 100% electric

A MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ, TISZTÁN ELEKTROMOS MOBILITÁS

  • A Citroën immár száz éve elszántságáról és kreativitásáról bizonyságot téve törekszik arra, hogy demokratizálja a mobilitáshoz való hozzáférést. A több mint egy évszázados múltat maga mögött tudó márka ismét nagy dobásra készül: bemutatja az Ami – 100% ëlectric nevet viselő modellt, mely az AMI ONE tanulmányautó továbbgondolt megtestesülése.
  • Az Ami – 100% ëlectric a kor kihívására adott válasza egy olyan innovatív márkának, mely legfőbb inspirációs forrását az ügyfeleiben találta meg és igyekszik figyelembe venni a megváltozott fogyasztási szokásokat, a városi közlekedés problematikáját és a környezetvédelmi szempontokat.
  • Ami, a nonkonformista barát: 2 ülőhely, tisztán elektromos üzemmód, kényelmes és védelmező, kompakt és fürge, személyre szabható. Igazi egyéniség, aki bátran kilép a régi kerékvágásból.
  • Ami – 100% ëlectric, amindenki számára elérhető jármű: jogosítvány nélkül, egyéni igényekhez igazodó, megfizethető, «à la carte» ajánlatokkal, a Free2Move szolgáltatáson keresztül autómegosztással vagy hosszú távú bérléssel akár havi 19,99 eurós áron.
  • Ami – 100% ëlectric, újfajta élmény: ezt a barátságos kis járművet a megszokottnál több módon érhetik el az ügyfelek, akiknek lehetőségük vannak arra, hogy teljes egészében online úton bonyolítsák le az ügyintézést, illetve olyan új partnereken keresztül, mint a FNAC, a DARTY, valamint a Citroën-hálózat egyes márkakereskedései. Ami – 100% ëlectric a városi mobilitás kihívásaira kínál globális megoldást; minden elemében arra hivatott, hogy minél több ember igényeihez igazodva megnövelje a mozgás szabadságát.

Az immár egy évszázados múltat maga mögött tudó Citroën több nonkonformista járműve is legendává vált az idők során. 2020-ban ezt a szerepet az Ami – 100% ëlectric tölti be, hogy mindenki számára megkönnyítse a városi közlekedést. A Citroën vezérelve az innováció, mely merész, váratlan megoldásokban ölt testet, sokak igényeit figyelembe véve, és nemcsak atermékek, de a szolgáltatások terén is. Az Ami – 100% ëlectric közvetlen leszármazottja a 2019 márciusában a Genfi Autószalonon bemutatott AMI ONE tanulmányautónak, mely a nagy érdeklődést követően alig egy évvel később meg is valósult. Az új modell konkrét megoldást kínál a rövidtávú közlekedés terén jelentkező új elvárásokra: megkönnyíti a városközpontba jutást, sokak igényeihez alkalmazkodó mikromobilitási eszközt nyújt, igazi alternatívát kínál a roller, a bicikli, a robogó, a tömegközlekedés helyett, mindezt méltányos áron, új, a digitális kornak megfelelő fogyasztói lehetőségek alkalmazásával…

Ami – 100% ëlectric páratlan koncepció a mobilitási eszközök palettáján. A Citroën ezzel a modellel egy egészen átütő erejű mobilitási élményt kínál, melyet a szándék hívott életre, hogy ez az élmény minél több ember számára könnyen elérhetővé váljon.