Apple Tractor Pro

Mert az iPhone nem elég a világ táplálására.

Az Apple Mac Pro által ihletett, önállóan tervezett traktor elektromos hajtáslánccal és autonóm képességekkel rendelkezik.

Felejtsd el az Apple autóval kapcsolatos nyüzsgést; készüljön fel az Apple Tractor Pro-ra! De komolyra fordítva a szót, bár az Apple gazdálkodásba való belevágásának gondolata azt gondolhatja, hogy új távlatokat vetnek fel, valójában Szergij Dvornyickij független tervező csodálatos alkotása. Ez a műszakilag hozzáértő tanulmány olyan humorral bukkan fel, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni.

A traktor megtestesíti azt a minimalista stílust, amelyet általában az Apple termékeihez kötnek, és különös inspirációt merít a vitatott tervezésű Mac Pro jellegzetes „sajtreszelő” esztétikájából és kisebb mértékben az iPhone-ból. Külseje lekerekített élekkel, letisztult vonalakkal, karcsú LED-es világítási egységekkel, valamint az ikonikus Apple emblémával szembetűnően jeleníti meg az előlapon.

Az utastér feketére színezett üveggel van körülvéve, feltűnő kontrasztot teremtve a matt ezüst karosszériával szemben, amely az alkotó állítása szerint „könnyű, tartós anyagokból” készült.

Amellett, hogy a traktor kerekein Mac Pro-hoz hasonlít, ezt a járművet úgy is tervezték, hogy integrálja az „Apple technológiát”, lehetővé téve a monitorozást és az eszközről történő vezérlést. Ezenkívül teljesen elektromos hajtáslánccal tervezték, hogy nulla károsanyag-kibocsátást biztosítson a szántóföldön, valamint autonóm képességekkel, amelyek célja a gazdálkodó életének megkönnyítése.

A tervező CARS_DRMR YouTube-csatornáján megosztott humoros hamis hirdetést az Apple prezentációi ihlették, a termékről olyan merész kijelentésekkel kiegészítve, mint például: „Az Apple Tractor Pro minden részletét aprólékosan úgy tervezték meg, hogy fokozza a gazdálkodási élményt. ” Érdemes megjegyezni, hogy bár a „Pro” utótag jellemzően a felsőbb kategóriás készülékekre van fenntartva, ebben az esetben azt jelzi, hogy ezt a járművet professzionális gazdálkodók számára szabták.

Noha ennek a projektnek körülbelül annyi esélye van, hogy megvalósuljon, mint egy traktornak egy műszaki boltban, a zöld hüvelykujjjal rendelkező Apple-rajongók talán hajlandóak egyik napról a másikra letáborozni, hogy megrendelhessenek egyet. Ami ennek a rendkívüli kütyünek a várható költségeit illeti, a tervező játékosan rácsapott egy 99 999 dolláros kitalált árcédulára.

Megjegyzés: Ezek a független megjelenítések körülbelül olyan „alma”, mint egy ananász, és semmiképpen nem kapcsolódnak a valódi gyümölcshöz – ugye, a technológiai óriásra, az Apple-re gondolunk.

Az egyszeri Lamborghini Revuelto „Opera Unica” a 2023-as Art Basel Miami Beachen debütált

carscoops