Április 10-én érkezik az Alfa Romeo MILANO

Az Alfa Romeo MILANO 2024 áprilisában mutatkozik be a nemzetközi sajtó képviselőinek – nem máshol, mint Milánóban! Ezt az erős történelmi gyökerekkel rendelkező nevet választott a márka dinamikus génjeihez hű, első sportos városi szabadidőjárművének, amely tisztán elektromos kivitelben is elérhető lesz.

Exkluzív Alfa Romeo podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

Az Alfa Romeo 2024 áprilisában, Milánóban fogja bemutatni fennállásának első sportos városi szabadidőjárművét, amely többek között tisztán elektromos kivitelben is elérhető lesz. A modell MILANO néven lép a világ nyilvánossága elé, tiszteletteljes utalásként arra a városra, ahol 1910. június 24-én a márka története kezdetét vette.


„A MILANO 2024-es érkezésével teljessé válik az Alfa Romeo kínálata, amely rajongóink minden várakozását kielégíti, sőt, annál is sokkal többet nyújt. A MILANO egy fontos visszatérés jelképeként köszönti az Alfisti rajongótábor tagjait. Azokat a korábbi Giulietta- és Mito-tulajdonosokat, akik régóta várnak arra, hogy megerősíthessék az Alfa Romeo iránti rajongásukat. Emellett azokat is üdvözli, akik egyedülálló sportélményre, az olasz formatervezés karakteres szépségére vágynak a kisautók szegmensében. A MILANO egyben a márka elektromos átállásának első mérföldköve, amely a Tonaléhoz hasonlóan fontos szerepet tölt be az Alfa Romeo globális jelenlétének megerősítésében.” – mondta Jean-Philippe Imparato | az Alfa Romeo vezérigazgatója