Az ABT Sportsline 2022 legjobb DTM fotóit keresi

Verseny profiknak és szurkolóknak

A 2022-es első hivatalos teszttel igazán beindul az utolsó felkészülés az új DTM-szezonra. Kedden és szerdán az összes DTM-csapat két napon át tesztel a Hockenheimringen, majd további két hivatalos tesztnapot és az első futamot április végén, a portugáliai Portimãóban rendezik.

Az ABT Sportsline a legsikeresebb aktív DTM-csapatként lép be a 2022-es szezonba 22 DTM-évvel a háta mögött. A bajor csapat eddigi rekordja: négy pilóta bajnokság, öt csapatbajnoki cím, 71 győzelem és 229 dobogó 253 DTM-futamon.

„2022 egy nagyon különleges év az ABT Sportsline számára” – mondja Harry Unflath, a sportmarketing vezetője. „1952-ben, pontosan 70 évvel ezelőtt Johann Abt megnyerte pályafutása első versenyét, és ezzel megalapozta a mai Team ABT Sportsline-t. A DTM-ben elért sikerek mindig is rendkívül értékesek voltak számunkra, és tökéletesen illeszkedtek mottónkhoz: „A versenypályától az útig.”

A regnáló német GT-bajnok Ricardo Feller (Svájc), a háromszoros DTM-bajnok René Rast (Németország) és a tavalyi összesítésben harmadik helyen végzett Kelvin van der Linde (Dél-Afrika) csapatával az ABT Sportsline csapata rendelkezik a legjobb feltételekkel egyedülálló sikerének folytatásához. történet a DTM-ben.

Idén a professzionális fotósok és rajongók további ösztönzést kapnak arra, hogy a három ABT Audi R8 LMS GT3 evo II autóval foglalkozzanak. Az ABT Photo Challenge 2022 a legjobb fotókat keresi a 2022-es DTM-ről a Team ABT Sportsline-ra hivatkozva, három kategóriában: akció, érzelmek és partnerek.

A versenyhétvégéken és az azt követő három napon a közösségi oldalakon megjelent összes fotó, amelyen a két hashtag #DTM és #TeamABTSportsline szerepel, automatikusan részt vehet a versenyen. Minden DTM-esemény után a rajongók szavazhatnak a Team ABT Sportsline közösségi média csatornáin, és kiválaszthatják a legjobb fotót mindhárom kategóriában. Az egyes kategóriák győztesei értékes nyereményeket kapnak.

A szezon végén az összes nyertes fotó bekerül az ABT Photo Challenge 2022 nagy döntőjébe. A Team ABT Sportsline partnerei alkotják a zsűrit, a csapatvezetéssel együtt: Hans-Jürgen Abt, Thomas csapatfőnök. Biermaier, Harry Unflath sportmarketing vezetője és Roger Köhler csapatmenedzser, valamint a három ABT DTM-pilóta.

A Team ABT Sportsline partnerei a 2022-es DTM-ben első osztályú nyereményeket biztosítanak a versenyen: A kiváló paletta a Fujitsu notebookoktól a Hyla márkájú légfrissítőkön és kézi porszívókon át a régi partner, Sonax autófelkészítőjéig terjed. Az ABT Sportsline értékes kronográfokkal járul hozzá. A díjak listája április végétől elérhető a www.abt-sportsline.com/motorsport/dtm-photo-challenge oldalon.

15 neves cég fogja támogatni az ABT Sportsline-t a 2022-es DTM-ben. A DTM újdonságai Hyla – legutóbb a csapat partnere a Formula E-ben – Hylo és Porta. Az Audi Sport ügyfélverseny, a Casamoda, a H&R, a Fujitsu, a MAN, a Ravenol, a Remus, a Riedel, a Schaeffler, a Scherer Group, a Sonax és a Südpack már tavaly támogatta a Team ABT Sportsline-t a DTM-ben.