Az ARES Aero by HPS

EXTRÉM AERODINAMIKA, LÁTHATATLAN ERŐ ÉS kompromisszumok nélküli KIALAKÍTÁS

Az ARES Modena és a HPS bemutatja az új Aero-t, a második modellt, amely a két márka együttműködésének eredménye.
Az ARES Aero by HPS egy e-road kerékpár, amelyet a WattAssist Pro hajtáslánc hajt, és aerodinamikus kialakítású szénszálas váz jellemez.
Az ARES Aero by HPS korlátozott gyártású, mindössze 24 darabból áll majd. Az előrendeléseket most veszik fel.

A Super Leggera E-bike 2021 augusztusi sikeres bevezetését követően az ARES Modena és a HPS bemutatta együttműködésének második modelljét.

Az olasz karosszériagyártó és a világ legkönnyebb e-bike meghajtórendszerének megalkotói közzétették legújabb E-road kerékpárjának, az Aero-nak a részleteit, amely a WattAssist Pro technológiával hajtott szénszálas elektromos kerékpárok kínálatának második izgalmas modellje.

Az e-bike rajongók új piaci szegmensének igényeinek kielégítésére tervezett Aero e-road kerékpár letisztult és alapvető kialakítása teljesen integrált kábelelvezetést és a vázat úgy tervezték, hogy optimalizálja az aerodinamikát a vezetési kényelem feláldozása nélkül. Ezek a kiemelkedő tulajdonságok zökkenőmentesen ötvöződnek a világ legkönnyebb elektromos hajtásláncával, a HPS WattAssist Pro-jával, valamint az ARES Modena projektjeire jellemző, aprólékos odafigyeléssel, így az új Aero egyedülálló kerékpár.

A Super Leggerához hasonlóan az új ARES Aero by HPS is élvezi a WattAssist Pro elektromos motor pedálrásegítését, a HPS által közvetlenül a motorsport és a repülőgépgyártás világából származó technológiák és anyagok felhasználásával kifejlesztett forradalmi rendszert.

A WattAssist Pro rendszer egyedisége az alkatrészeinek miniatürizálásában és elhelyezésében rejlik. A kompakt és könnyű motor, az akkumulátor és az elektronikus kezelőszervek a vázban találhatók, lehetővé téve a súly megszilárdítását az alsó konzol közelében, csökkentve a kerékpár súlypontját, és végső soron kivételesen kiegyensúlyozott utazást és dinamikus kezelhetőséget biztosítanak.

A WattAssist Pro rendszer akár 200 watt támogatást biztosít, amely a Garmin számítógép testreszabott interfészén keresztül állítható. A kiterjedt közúti tesztprogramnak köszönhetően a HPS által kifejlesztett szoftver nem változtatja meg a dinamikát a motor aktiválásakor, így a hagyományos, csúcskategóriás országúti kerékpárokéhoz hasonló visszajelzést ad.

Az ARES Aero by HPS központi eleme a szénszálas váz, amelyet az ARES technikusai fejlesztettek ki a HPS csapatával együttműködésben. A csapat az anyaggal való munka során szerzett mélyreható tapasztalatára épített, amikor személyre szabott autóipari projektjeit készítette el; Ennek eredményeként a szénszálas váz geometriáját úgy alakították ki, hogy a sebességteljesítményt, az extrém aerodinamikát és a kényelmet hosszú távon ötvözze.

A tervezési jellemzők közé tartozik a teljesen integrált kábelvezetés és a sokszögletű csövek, amelyek javítják az aerodinamikai behatolást és a mechanikai ellenállást. A kormány és a szár is új, míg az Aero hátsó háromszöge kompakt, rövidebb és alacsonyabb támasztékokkal javítja az aerodinamikát, és garantálja a páratlan reakciókészséget és a WattAssist Pro hajtáslánc teljesítményét.

A modern és kompromisszumok nélküli festés egyértelmű utalás a modenai műhely által gyártott szuperautókra. A kerethez két szín rendelhető, mindkettő matt kivitelben: Frozen White és Gunmetal Grey.

Mint az ARES Modena termékcsalád minden projektje, az Aero is teljesen személyre szabható. Az ügyfelek igényeik és preferenciáik alapján teljesen egyedi projektet kérhetnek. A tervezéstől a kivitelezésig, beleértve a vázméretet és az alkatrészek kiválasztását, az ARES és a HPS egy teljesen személyre szabott kerékpárt kínál.

Az ARES Aero by HPS 24 darabos limitált szériában készül, és azonnal megrendelhető 14.950 eurós áron.

Az Eros is látható lesz, és készen áll a tesztvezetésre az ARES Studiosban, és első kézből tapasztalhatja meg a WattAssist Pro technológiát.

Dany Bahar, az ARES Modena társalapítója és vezérigazgatója így kommentálta a HPS új Aero bevezetését: „Ahogyan a Super Leggera bemutatása alkalmából már elkezdtük, az ARES Modena és a HPS közötti együttműködés célja, hogy csúcskategóriás elektromos kerékpárok teljes választékát kínálja.Az új Aero ennek a sorozatnak a legsportosabb és legmodernebb lelkét képviseli, és a teljesítmény tekintetében a legigényesebb kerékpárosok számára készült. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók értékelni fogják egyedülálló technológiáját és kompromisszummentességét tervezés.”

„Büszkék vagyunk az új ARES Aero-val elért eredményre” – tette hozzá Harry Gibbings, a HPS alapítója és vezérigazgatója. „Nagyon jól éreztük magunkat, és elhivatottan ötvöztük a modern, extrém dizájnt a WattAssist Pro rendszerünk azon törekvésével. maximális teljesítményt nyújt az úton, és úgy gondolom, hogy a végtermék mindenki számára izgalmas lesz, aki azt választja. Az ARES Modena csapatával való együttműködés ismét lehetővé tette számunkra, hogy know-how-nkat és technológiánkat egy olyan területre hozzuk, ahol szabadon kombinálható egyedi anyag- és formakutatással, így életet egy teljesen egyedi kerékpárnak”.