Az ARES Modena aukció egyszeri S1 Project Spyder Supercar az UNICEF segítségére

Az ARES Modena egyedülálló szuperautója, az S1 Project Spyder 1,2 millió euróért kelt el a “Luisa Via Roma for UNICEF” jótékonysági gálán.
Kifejezetten az eseményre készült exkluzív kiadás, melynek teljes bevételét a globális humanitárius jótékonysági célokra ajánlották fel
Exkluzív S1 modell, amelyet teljes egészében a modenai székhelyű cég tervezett, azonnal felismerhető a szélvédő és a tető hiányával jellemezhető profiljáról
Az ARES továbbra is elkötelezett az UNICEF mellett, világszerte támogatja a humanitárius célokat

Az ARES Modena örömmel jelenti be a Supercar S1 Project Spyder exkluzív “egyszeri” modelljének eladását a “Luisa Via Roma for UNICEF” jótékonysági gálán 2022. július 30-án, az olaszországi Capri városában, a La Certosa di San Giacomóban. .

A globális humanitárius jótékonysági szervezet, az UNICEF támogatására szervezett aukció középpontjában a modenai műhely által kifejezetten erre az eseményre készített egyedi modell, amely megdöbbentette a vendégeket, akik ajánlatot adtak be az ARES Centro Stile által megalkotott szuperautó beszerzésére, ahogy a márka folytatódik. hogy egyre értékesebb pozíciót vívjon ki a luxus karosszériaépítési piacon.

A globális kihívások ellenére az UNICEF továbbra is nap mint nap küzd a gyermekek jogaiért szerte a világon, biztonságos menedéket, élelmet és védelmet biztosítva nekik a háborúk, természeti katasztrófák és egyenlőtlenségek ellen.

Egy 1,2 millió eurós nyertes ajánlat – amelynek teljes bevételét közvetlenül az UNICEF-nek ajánlották fel – biztosította az azonnal felismerhető S1 Project Spydert. A szélvédő nélkül tervezett, kanyargós szénszálas karosszéria egyedi és szerves formát ölt, az utasteret megosztva és beborítva az utasokat. A kézzel készített, testreszabott és a legfinomabb bőrökkel gazdagon kidolgozott S1 Project Spyder belseje elegáns és minimalista vonalakat tár fel, maximális odafigyeléssel a részletekre.

Ez az egyedülálló modell lehetővé teszi a vezetők és az utasok számára, hogy szűrők nélkül érezzék a vezetési élményt. Valójában az áramvonalas karosszériából elegánsan kirajzolódó két szélterelő került kialakításra, amelyek az utasokon áthaladó légáramot a fejtámlák mögötti légbeömlő nyílásokba irányítják, virtuális tetőt és nyugodt, de szűretlen vezetési élményt teremtve.

Dany Bahar, az ARES Modena vezérigazgatója és társalapítója így kommentálta az aukciót: “Nagyon örülünk, hogy ismét támogatást nyújthatunk egy olyan fontos jótékonysági szervezetnek, mint az UNICEF. Örülök, hogy Supercar S1-ünk “egyedi” modellje A Spyder projekt ekkora globális figyelmet kapott, ami azt jelenti, hogy most jelentős összegű támogatást tudunk adományozni az UNICEF-nek, és segíthetünk abban, hogy ott folytathassák felbecsülhetetlen értékű munkájukat, ahol a legnagyobb szükség van rá.”