Az Arval flottakezelő MG modellekkel színesíti magyarországi kínálatát (Exkluzív podcastokkal)

Az Arval Magyarország Kft. első itthoni vevőként és egyben első flottavásárlóként már az MG modellek hivatalos hazai értékesítésének megkezdése előtt jelezte, hogy MG márkájú gépkocsikkal tervezi bővíteni portfolióját, és meg is rendelt egy 10 darabos MG flottát.  A szeptemberben megrendelt tíz darab MG márkájú gépkocsi a mai napon került átadásra a Duna Autó Zrt. MG márkakereskedésében.

Anita, Sanyi & MG ZS – vágatlanul >>>

Az, hogy a világ egyik legnagyobb flottakezelőjének magyarországi leányvállalata már az MG piaci bevezetését követően bizalmat szavazott az ikonikus brit autómárkának nem véletlen, ugyanis a két cég nemzetközi szintű kapcsolata korábbra nyúlik vissza. Az MG 2019 végén kezdte meg az európai kontinensen történő értékesítést, és Európa nyugati részén a legdinamikusabban fejlődő autómárkává vált. Három évvel az európai visszatérés után már több mint 686 MG márkakereskedés és márkaszerviz működik a kontinens 26 országában. Az európai eladások 2021-ben megháromszorozódtak, 2022-ben pedig az előző évi adatok – az eddig publikált számok alapján -megduplázódni látszanak (2021. október végéig 43.404, ebben az évben október végéig 84.675 db MG-t adtak el Európában). Sikere annak köszönhető, hogy az MG az ár, felszereltség és technológia tekintetében okos és észszerű választást jelent a családok és a vállalkozások számára is, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a biztonság és a minőség terén, amit a fejlett technológiák alkalmazása és a 7 év vagy 150 000 km futásteljesítményig terjedő gyári garancia szavatol. Ezek az előnyök a flottakezelő vállalatok számára is értéket jelentenek.

A BNP Paribas bankcsoport tulajdonában álló Arval flottakezelő vállalat a világ 30 országában 1,5 millió autót üzemeltet, melyek közt a nyugat-európai országokban számos MG is megtalálható.
„Az Arval Németországban szerződött flottakezelési partnere az MG-nek, ezért nagy figyelemmel követtük az MG márka magyarországi megjelenését. Az elmúlt 2 év nagyszerű külföldi tapasztalataira alapozva, itthon elsőként döntöttünk úgy, hogy az MG márkának a hazai portfóliónkban is meg kell jelennie. Figyelembe véve az MG modellpalettáját, felszereltségét, gyártási minőségét és szállítási készségét Magyarországon elsőként 10 autó megrendelése mellett döntöttünk, melyeket a mai napon volt szerencsénk átvenni.” – nyilatkozta Gwénael Cevaer, az Arval Magyarország ügyvezetője.

MG ZS podcast >>>

A magyar piacon 20 éve jelen lévő flottakezelő vállalat első megrendelésben helyet kapott 5 db MG ZS modell, köztük annak automata váltós kivitele, illetve 5 db MG EHS modell plug-in-hybrid hajtással. Az MG ZS kategóriájában kimagasló helykínálattal rendelkezik és gazdag szériafelszereltségével a céges felhasználók igényeit is kielégíti. Az MG EHS PHEV hajtáslánccal ötvözi a cégvezetők által elvárt kényelmi és fejlett vezetéstámogató rendszert a plug-in-hybrid rendszer alacsony fogyasztásával és károsanyag-kibocsátásával (49 g CO2/km). Az MG EHS PHEV fejlett hajtáslánca igény esetén képes 52 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is megtenni.

„Elismerés a márka számára, hogy a nagy flottakezelők már a hazai bevezetéssel egyidőben bővítik a portfólióikat a modelljeinkkel. Az Arval és az MG magyarországi partnerségét megalapozták a nyugat-európai együttműködésből fakadó pozitív terméktapasztalatok, mint a minőség, a kiváló ár-érték arány és az átlagosnál hosszabb garanciaidő. A legnépszerűbb hazai szegmensekbe – vagyis a B-SUV és C-SUV szegmensbe – tartozó MG modellek kategóriájukban kimagasló felszereltségi szintjeikkel és helykínálatukkal, valamint kiváló minőségű anyaghasználatukkal praktikus, gazdaságos és kényelmes autózást biztosítanak a flottaügyfelek számára is. Bízunk benne, hogy a 2023-ban tisztán elektromos hajtáslánccal szerelt modellekkel bővülő termékportfóliónk még inkább vonzóvá teszi a márkát a flottakezelő vállalatok számára” – mondta Markó Zoltán, az MG Motor Hungary márkaigazgatója.