A László Martin, Zsiros Gábor duó nyerte a profi technikával és stábbal közvetített évzáró Szilveszter Ralit

    A László Martin, Zsiros Gábor kettős nyerte a Hungaroringen és közvetlen környezetében rendezett, csütörtökön zárult 24. Szilveszter-ralit.

Arra nem is emlékezünk már, mikor volt utoljára olyan, hogy a Rallye Rádió nem közvetítette az évzáró versenyt a Hungaroringről – és környékéről.
Szerencsére egy telefonos-közvetítőkocsinak és a profi technikának, stábnak köszönhetően ezúttal is a rendezvény rangjához méltó, látványos, informatív közvetítésen keresztül jutott el minden fontos pillanat a nézőkhöz, hallgatókhoz!

IDÉN VÁLASZRA SEM MÉLTATTÁK AZ EGYSZER MÁR LÁTTAM AUTÓT SZERKESZTŐSÉGÉT AZ AKKREDITÁCIÓS KÉRELMÜNKKEL KAPCSOLATBAN…

    A hagyományos évbúcsúztató viadalon csaknem 230 versenyautót láthattak a nézők, a mezőny szerdán kettő, csütörtökön pedig négy gyorsasági szakaszt teljesített.

Exkluzív képeink a szilveszter raliról a facebook oldalunkon >>>


    Lászlóék már az első etap után az élen álltak, s végig különcsatát vívtak a cseh Petr Semerad, Danny Persein duóval a győzelemért. A két páros között végül mindössze egy másodperc döntött a hatodik gyorsasági végén Lászlóék javára.


    A harmadik helyen a Csomós Miklós, Nagy Attila kettős fejezte be a viadalt azzal a Citroën C3 Rally2-vel, amellyel az idén a norvég Mads Östberg megnyerte az abszolút magyar bajnoki címet.


    A 24. Szilveszter-ralin nyolc ország versenyzői vettek részt, a magyarok mellett szlovák, cseh, osztrák, német, román, szlovén és lengyel duók is indultak.

    Végeredmény, Szilveszter-rali (6 gyorsasági szakasz, 56 km, a dobogósok):
1. László Martin, Zsiros Gábor (Skoda Fabia Rally2 Evo) 30:34.4 perc
2. Petr Semerad, Danny Persein (cseh, Skoda Fabia Rally2 Evo) 1 másodperc hátrány
3. Csomós Miklós, Nagy Attila (Citroën C3 Rally2) 59.6 mp hátrány