Az új Skoda Scala és Kamiq belső tere

Háromféle dizájn, fenntartható anyagok és 8 hüvelykes digitális kijelző alapfelszereltségként

  • Számos csomag, egyedi opciók és új Simply Clever funkciók
  • A fenntartható kárpit- és ajtópanel anyagok közé tartozik az újrahasznosított szövet, a kender és a kenaf
  • 8 hüvelykes digitális kijelző alapkivitelben, 10 hüvelykes virtuális pilótafülke alapfelszereltségként az SE L kiviteltől

Az új Scala és Kamiq belső teréhez három különböző dizájnválaszték érhető el, amelyek az innovatív, fenntartható anyagokat és az új dekoratív díszítőelemeket ötvözik. A 8 hüvelykes digitális kijelző mostantól alapfelszereltség, míg az opcionális extrák tematikus csomagokba csoportosítva és egyedi opcióként kaphatók.

Új sorozatstruktúra, amely három különböző tervezési lehetőséget kínál

A Scala és a Kamiq frissítésével a Škoda két kompakt modelljének belső terében is bevezeti a Design Selections-t. A három új dizájnválaszték a modern lakókörnyezetet tükrözi. Design Selections Loft, Lodge és Monte Carlo az SE, SE L és Monte Carlo modellekben. Mindhárom új anyagokat és színeket ad hozzá, és a fenntartható és természetes szálak és anyagok kibővített kínálatával rendelkezik, amelyek célja a Kamiq és a Scala gyártási CO2-lábnyomának csökkentése.

Fenntartható anyagok kárpitokhoz, szőnyegekhez és padlószőnyegekhez

Ezekkel a tervezési választékkal mindkét modell új kárpitokat és dekoratív díszítőelemeket is kap, amelyek újrahasznosított szöveteket használnak a kárpitokhoz, szőnyegekhez és padlószőnyegekhez. Természetes, megújuló alapanyagokat is felhasználnak – az ajtólapok, valamint a tetőburkolat szerkezeti megerősítése például részben kender- és kenafszálakból készül.

8 hüvelykes digitális kijelző alapkivitelben, 10 hüvelykes virtuális pilótafülke alapfelszereltség az SE L kiviteltől
A továbbfejlesztett Scala és Kamiq minden modellhez alapfelszereltségként 8 hüvelykes digitális kijelzőt tartalmaz. A 9,2 hüvelykes érintőképernyő és a 10 hüvelykes virtuális pilótafülke alapfelszereltség az SE L kivitelben. Első alkalommal érhető el opcionális frissítés, amely további két USB-C portot kínál, mindegyik akár 45 watt teljesítménnyel. Ez a két szabványos USB-C porton felül van. Gyorstöltést biztosítanak okostelefonokhoz és táblagépekhez, és akár laptopot is táplálhatnak. A vezeték nélküli töltés, amely opcionális a töltőcsomag részeként, 15 wattos induktív okostelefon-töltést tesz lehetővé, és hűtési funkcióval is rendelkezik. A kétzónás klímaszabályozás mostantól minden felszereltségen alapfelszereltség, hogy a klímaszabályozás még intuitívabbá tétele érdekében a kezelőpanelen hozzáadott tapintógombok találhatók a ventilátor sebességének szabályozásához.

Új Simply Clever funkciók a kompakt modellekhez

A híres Simply Clever klasszikusok mellett, mint például a gumiabroncs-mintázatmélység-mérővel ellátott jégkaparó az üzemanyag-betöltő nyílás fedelében – amely immár újrahasznosított műanyagból készült –, más Simply Clever funkciók is bekerültek a továbbfejlesztett Scalába és Kamiqba. Az elektromos csomagtérajtóhoz opcionális virtuális pedál most először érhető el ezekhez a modellsorozatokhoz. Egy másik első helyen az első ülések háttámláin lévő okostelefon-zsebek növelik a hátsó utasok kényelmét, akárcsak egy doboz, amely a középső alagúthoz csatlakozik, és ugyanolyan könnyen eltávolítható. Az utasok apró tárgyakat tárolhatnak ebben a dobozban, amely egy rugalmas pohártartót is tartalmaz. A sportülésekhez immár tablettartó is kapható.

Design Selections áttekintése – Scala & Kamiq

TrimDesign SelectionSeatsDecorative padDécorHeadliner
SELoftBlack fabric/grey KreppGrey KreppBlackGrey
SE LLodgeBlack fabric/grey SuediaGrey SuediaCopperGrey
Monte CarloMonte CarloSport seats, black fabric/ carbon lookCarbon lookRedBlack