Az új Yadea F200 robogót a Porschével tervezték?

A Yadea F200 elektromos robogót 14,7 LE teljesítményű és 165 lb-ft nyomatékú villanymotor hajtja.

Ez a Yadea VF F200 elektromos robogója, és bár csak ránézésre nem lehet megállapítani, valójában a Porschéval közösen tervezték.

A Yadea egy kínai márka, és az F200-at arra tervezték, hogy a robogók piacának L3e kategóriájában versenyezzen, ami a 125 köbcentis osztály elektromos megfelelője. A robogót egy temary lítium akkumulátor hajtja, amely egyetlen villanymotort hajt, amely egyetlen egységben van elhelyezve a vezérlővel és a sebességváltóval.

A kis villanymotor névleges teljesítménye 14,7 LE, és bár ez nem sok, 165 lb-ft (235 Nm) nyomatékkal bőven kárpótol érte, ami több mint kétszerese a mindent legyőző BMW S1000 RR szupersport nyomatékának. bicikli. Ez a lenyűgöző forgatónyomaték azt jelenti, hogy az F200 lenyűgöző 2,5 másodperc alatt képes 50 km/h-ra gyorsulni, és 100 km/h-val teljesíti a csúcsot. Bár nem tudjuk, milyen gyorsan éri el a 62 mérföld/órás sebességet, valószínűleg gyorsabb, mint bármely 125 köbcentis gázüzemű megfelelője. A robogó akár 80 mérföldet (129 km) is képes megtenni egyetlen töltéssel.

Bár nem világos, hogy a robogó dizájnjából mennyit keltettek életre a Porsche zsenijeinek köszönhetően, tagadhatatlan, hogy másképp néz ki, mint az ilyen méretű hagyományos robogók. Például érdekes LED-es nappali menetjelző lámpák találhatók a burkolat alsó részén, miközben egy nagy fő fényszórót közelebb hint a kormányhoz. A Yadea egy kis szélterelővel is felszerelte az F200-at.

Az oldalsó burkolatok és az ülés formája is megragadja a tekintetet, de úgy gondoljuk, hogy a hátsó összetett LED-es világítás az, ami igazán megkülönbözteti a robogót a tömegtől.

A Yadea még nem jelentette be az F200 árait, és azt sem, hogy mely piacokon kínálják majd.