Concours of Elegance Germany

  • Az A. Lange & Söhne által bemutatott Concours of Elegance Germany alig 150 napon belül kezdődik a Tegernsee-tónál
  • Az AC Fruától a Ferrari 365 GTB4-ig a bemutatkozó rendezvény a világ legritkább autóit és tulajdonosaikat a bajor Alpokba viszi.
  • A nemzetközi autóbemutató 2024. július 22-27
  • A Hampton Court Palace és a London Concours rangos Concours of Elegance csapata hozta el Önnek.
  • Összesen 200 történelmi jármű gyűlik össze Gut Kaltenbrunnban, amely a Tegernsee tó csúcsánál fekszik, 40 percnyi autóútra Münchentől.

A Concours of Elegance Germany visszaszámlálása elkezdődött, és az esemény kevesebb mint 150 nap múlva kezdődik. A világ legelismertebb és legtörténelmibb autómárkáinak otthont adó, az első valóban nemzetközi Concours of Elegance Bajorországi körútjával kezdődik július 22 -én , ahol 25 lenyűgöző autó indul a gondosan összeállított, négynapos felfedezésre Bajorország legjobbjait illetően. ajánlat. 

A tekintélyes német óragyártó, A. Lange & Söhne által bemutatott Concours of Elegance Germany a Hampton Court Palace-ban megrendezett rangos Concours of Elegance és a London Concours rendezvények sikerére épít, és a tó partján fekvő Gut Kaltenbrunnban számos autót köszönt. Tegernsee 2024. július 22-27. 

A kiállított autók között az 1971-es Ferrari 365 GTB4 és az 1967-es AC Frua valóban kivételes példái lesznek. A Pininfarina tervezte és Scaglietti, az olasz autóipar két ikonja, mindössze 156 jobbkormányos modell készült a GTB4-ből. Az amerikai V8-as lóerőket és az olasz stílust ötvözve az AC Frua is feltűnően kis példányszámban készült, mindössze 29 kabrió hagyta el a gyártósort. 

A látványos, új nemzetközi esemény részletes lebonyolítása ütemben folytatódik, és a következő hetekben még több, a világ legritkább és legjobb gyűjthető autóját jelentik be. 

A Concours of Elegance Németország már biztosította a rangos partnerségek sorát, amelyek hozzájárulnak a rendkívüli eseményhez. Az RM Sotheby’s, a tisztelt hivatalos aukciós partner megerősítette, hogy július 27-én egy nagyon várt eladást tart a gyönyörű Gut Kaltenbrunnban. A vendéglátást a rendezvény teljes ideje alatt a hivatalos vendéglátó partner, a Käfer – Németország leghíresebb élelmiszer- és italszállítója – biztosítja. 

A Classic Driver, a német alapítású platform hivatalos digitális médiapartnerként fog szolgálni, széleskörű lefedettséget biztosítva a Concours of Elegance Germany-ről a különböző digitális és közösségi csatornákon keresztül. Az Octane németországi Automotive & Collectibles Media Partner átfogó, nyomtatott tudósítást nyújt, megragadva az esemény lényegét a kezdetektől az utolsó pillanatokig. Ezek a partnerségek, valamint számos más partner, hangsúlyozzák a Concours of Elegance Germany jelentőségét, amely az autóipari kiválóság felejthetetlen bemutatóját ígéri a Tegernsee-tónál. Az elkövetkező hetekben számos további partner is kiderül a konferencián. 

Az esemény vendéglátó partnerének vezetője, Michael Käfer így nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy támogathatjuk és otthont adhatunk a nemzetközileg elismert Concours of Elegance rendezvénynek Németországban, ahol a világ legnagyobb autógyűjtői gyülekezhetnek a lenyűgöző Tegernsee-tó hátterében. Az esemény a ritka és kivételes autók ünnepe lesz, bemutatva a világ legmegfoghatatlanabb gyűjthető autóit. Mindannyian a Käfernél nagyon várjuk a rajongókat, hogy szemtanúi legyenek az autóipari szépség és elegancia igazán felejthetetlen bemutatójának, amelyet igazi bajor stílusban ünnepelnek itt, Gut Kaltenbrunnban.”