DS Lounge élmény

Jóllehet a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION felfüggesztés és a FOCAL Electra hangosítási rendszer a DS LOUNGE élmény első szembetűnő elemei, a formatervezőkből, mérnökökből, autókárpitos és más szakemberekből álló DS 7 CROSSBACK projektcsapat az autó tervezése során különös figyelmet fordított, hogy az autózás újfajta élményét teremtse meg. A tökéletes kényelem élményét.

Új koncepció, új élmények

A DS 7 CROSSBACK karosszériája a hegesztést és a ragasztást kombináló technikával készül. A különböző lemezek hegesztéssel és ragasztási pontokkal vannak összeállítva. A két technika kombinálása maximális ütközési ellenállást, nagyobb karosszériaszilárdságot és az útegyenetlenségek finomabb megszűrését biztosítja (olyan érzés, mintha egy darabból lenne a karosszéria, kisebb a zavaró zaj, a menetzaj és a kerékfelütés zaja). Az útegyenetlenségek finomabb megszűrése a DS 7 CROSSBACK modellnél alkalmazott több lengőkaros hátsó futóműnek köszönhető.

Maximális kényelemA tervezőcsapatok a hívogató, széles ülésekhez nagy sűrűségű habokat választottak, melyek nem csak tökéletes kényelmet nyújtanak, de nagyon tartósak és strapabíróak. Az ülések tervezésénél a technológia is fontos sze-rephez jutott, mivel az első ülések fűthetők, hűthetők, sőt masszázsfunkcióval is rendelkezhetnek. Az első és hátsó ülések elektromos vezérlőgombjaival pontosan be lehet állítani a kívánt pozíciókat. A hátsó üléstámla például 23°-tól 32°-ig dönthető.

Tágas utastér

Az autó külső méreteinek, valamint a formatervezők és a mérnökök munkájának köszönhetően a vezető és az utasok minden eddiginél nagyobb helykínálatot és kényelmet élvezhetnek. Különösen igaz ez a hátul ülő utasokra, akik számára a legjobb luxuslimuzinokhoz méltó kényelmes testhelyzetet biztosító belső tér áll rendelkezésre.

Stílusos és igényes világítás

Az új DS SUV a DS SENSORIAL DRIVE által biztosított személyre szabott megjelenésével tulajdonosa világát tükrözi. Az első ajtók belső burkolatán futó fénysorral kialakított, többféle hangulatot árasztó világítás rendkívül gondos tervezésről tanúskodik. A nyolcféle választható szín – közöttük a DS egyedi stílusjegyei közé tartozó kárminvörös – különféle hangulatvilágítást biztosít, amikor a vezető beszáll az autóba, a dinamikustól kezdve az éjszakai vezetésnél kellemes légkört biztosító tompább világításig. A világítás a vezető igényei szerint állítható be, meghitt légkört teremtve. Az érintésvezérléssel működtethető különböző világítási módok tovább fokozzák a kényelemérzetet és a kifinomultságot.

Koherencia és a részletek eleganciája

A legapróbb részletek gondos kidolgozására és az elegáns megjelenésre való törekvés a teljes belső tér formanyelvében is megmutatkozik. A gombok, a szellőzők, illetve a képernyők grafikája, mind a DS-mintázat geometriáját követik. Az érintésvezérléssel működtethető LED-es belső világítás és a keret nélküli belső visszapillantó tükör is azt mutatja, hogy a tervezőcsapatok milyen aprólékossággal dolgozták ki a részleteket.

Méretek
Hosszúság : 4,57m
Magasság : 1,62m
Szélesség : 1,89m
Csomagtér : 555 L

http://egyszermarlattamautot.hu/2019/01/23/ds-7-crossback-kel-tert-vissza-kulka-janos-videoval/