Egy e-könyv egy igazi gokartért

Rendhagyó támogatói kampányt indított két szegedi gokartversenyző, Szabó Ádám és Szabó Zalán.

„Versenyezni a legjobb” címmel e-könyvet adnak ki, ahol saját példájukon és tapasztalataikon keresztül bemutatják, hogy a televízió előtti autóverseny nézéstől, hogyan lehet eljutni az igazi versenypályákra.

A szegedi testvérpár 2018-ban ült először gokartba, és attól kezdve minden évben újabb és újabb célokat valósítottak meg. Amikor elkezdődött az utazásuk, egyikük sem gondolta volna, hogy alig három év alatt eljuthatnak ikonikus versenypályákra, és mára már professzionális versenycsapat versenyzőiként harcolhatnak a jobbnál-jobb eredményekért.

Az e-könyvben megpróbálták összeszedni a legfontosabb ismereteket az amatőr gokartozásról, bemutatják a hazai versenyszériákat, bízva abban, hogy ezek segítséget nyújthatnak azoknak a gyerekeknek és szüleiknek, akik még csak ismerkednek a gokart versenyzéssel.

Az e-könyv megvásárlásával az olvasók támogathatják a fiúk versenyzését, és cserében megvásárlók között kisorsolnak egy igazi versenykész gokartot, amellyel a szerencsés nyertes elindulhat azon az úton, amelyen a fiúk is járnak.

E mellett mintegy vígaszdíjként, további tíz támogatót elvisznek a kecskeméti Gokart Stadionba egy egész délutános élmény gokartozásra.

Ádám és Zalán bízik abban, hogy a hasznos ismeretek mellett, szórakoztató perceket szereznek a „Versenyezni a legjobb” című e-könyv olvasásával és a nyertes pedig belekóstolhat a gokartozás varázslatos, benzinfüstös világába.

És az is lehet, hogy egy tehetséges magyar fiatal léphet Max Verstappen vagy Lando Norris nyomdokaiba a nyeremény gokarttal.