Egy újabb Mansory Bentley Continental GT 

Mansory a Bentley motorját is beállította, hogy 739 lóerőt szállítson

látó Mansory néhány vad alkotás bevezetése semmi új, de ez az egyedülálló Bentley Continental GT minden bizonnyal az egyik legkülönfélébb autó, amelyet az utóbbi időben épített.

A Bentley, amelyet nézel, a Vitesse-nek nevezik, és sárga és fekete kombinációval kész. Valójában a jármű teljes oldala Continental GT sárga színű, az utas oldala fekete színű, de kíváncsi módon a két szín nem oszlik meg egyenletesen az autó között, ami azt jelenti, hogy a test valamivel több mint 50% -a sárga színű.

Mintha a festési munka önmagában nem lenne elegendő ahhoz, hogy ez a Continental GT kiemelkedjen, számos Mansory kiegészítőt is felszereltek. Például az elülső fascia ma már tartalmaz egy kovácsolt szénszálas osztót. Az első levegőbemenet körül új kovácsolt szénborítók is láthatók, csakúgy, mint a sárga és fekete színű rács és a kovácsolt szén oldalú szoknyák.

A német hangoló cég is felszerelt a Bentley kovácsolt szén szárnyas tükrökkel, míg hátul láthatóak egy rögzített szárnyú, elsötétített jelvények, diffúzor és új quad kipufogócsövek.

A vizuális módosítások kerekítése a fekete Mansory kerekek és a sárga féknyereg felszerelése.

Mansory ezután az autó hajtóműjére fordította figyelmét, de nem határozza meg, hogy van-e az autó Bentley 6,0 literes kettős turbó W12 vagy annak 4,0 literes kettős turbó V8. Bármi legyen is a helyzet, tudjuk, hogy most 739 lóerőt és 752 lb-ft ( 1,020 Nm ) nyomatékot szivattyúz, elegendő ahhoz, hogy az autó 62 mph-ra ( 100 km/h ) 3,3 másodperc alatt és 206 mph ( 332 km / h ) maximális sebességig.

A belső tér szintén messze van attól, ami valaha volt. A külső utánozása érdekében a kabin vezető oldalán sárga bőrbe csomagolt ülések vannak, fekete biztonsági övekkel, míg az utas oldalán fekete bőr ülések vannak, sárga biztonsági övvel. Másutt sárga bőr található a kormányon, az ajtópaneleken és az váltón. A kabin többi része fekete bőrbe van burkolva, sárga csövekkel és varrással.

carscoops