Valaki rengeteg pénzt fizetett egy használt 2021-es Mercedes Vanért, ami Maybach-ként jelenik meg

Kicsit több mint $ 180 000 esetén új Mercedes-Maybach S-osztályt vásárolhat, vagy ezt a használt Mercedes Van-t, aki úgy tesz, mintha Maybach lenne

Míg Maybach vállalta, hogy kibővíti modellcsaládját, még nem lépett be a kisbusz szegmensbe. A Mercedes-Benz Metris tulajdonos nem volt elégedett ezzel, ezért a testreszabott Maybach-stílusú átalakítást választotta, amely egyedülálló luxusautót hozott létre.

A jármű szerény 2021-en alapul Mercedes-Benz Metris, számos külső és belső módosítással, amelyek méltóvá teszik a Maybach jelvényt. Bár ez nem az első luxus ihlette építkezés a Metris / V osztály alapján ez minden bizonnyal az egyik legmeggyőzőbb. Ez elsősorban az egyedi karosszéria kialakításának köszönhető, amely tükrözi a Mercedes-Maybach S-osztályú és a GLS modelleket, nagy adag krómmal a fehérre festett testben.

Az átalakítás magában foglalja a krómrácsot, amelynek elülső része függőleges hasítással rendelkezik, a motorháztetőn található Maybach-dísz és egy egyedi lökhárító krómozott infúzióval ellátott széles bevitellel. A fényszórók teljes LED-es grafikája szintén hozzájárul a fényűző környezethez. A legfontosabb azonban a 19 hüvelykes csiszolt kerekek, amelyek Maybach középső sapkákkal uralják a profilt.

Hasonló módosítások találhatók a hátsó végén, ahol az új LED-es hátsó lámpák sokkal modernebbnek tűnnek, mint a Metris készlet. A hátsó lökhárítót a Mercedes ’ sorozat különböző modelljeiben találhatóhoz hasonló műfüves kipufogócsövekkel is testreszabják, bár ez elárulja az építkezés utólagos jellegét. Végül, a Maybach betűkkel és jelvényekkel a nagy csomagtérajtón ügyeljen arra, hogy ez a kisteherautó ne tévesszen össze egy “ alázattal ” Mercedes.

Ha úgy gondolta, hogy a külső rész lenyűgöző, akkor nézze meg a tágas kabinot, amelyet alaposan korszerűsítettek egy testreszabott fehér / piros témával. A hat különálló ülésen és az ajtólapon található steppelt bőr kárpit gyári specifikációnak tűnik, csakúgy, mint a műszerfalon, a középső konzolon, az ajtókon és az ülés háttámláin található fa díszítések. Az ülések állítható erővel, fűtéssel és szellőztetéssel vannak ellátva, fekvő háttámlákkal, nyújtható lábtámaszokkal, összecsukható asztalokkal és masszázs funkcióval a hátsó utasok számára.

Érdekes módon a műszerfal átalakult a kettős képernyő beállításának utánozására a Mercedes többi része alapján, bár a Metrisben a műszercsoport analóg tárcsákkal rendelkezik, ugyanabba a panelbe integrálva, a nagy infotainment érintőképernyővel. A berendezés mindent tartalmaz, amire kérheti, beleértve egy megvilágított mennyezetet, luxus padlóburkolatokat, elektromos működtetésű függönyöket, kétzónás klímaberendezést, egy térhatású kamerát, tetőre szerelt szélesvásznú képernyő a második sorhoz, és extra érintőképernyők, amelyek lehetővé teszik a hátsó utasok számára, hogy több funkciót vezéreljenek.

A motorháztető alatt nincs módosítás, ezért ne várjon V12 jelvényt. A Metris készlethez hasonlóan a fényűző átalakítás turbófeltöltéssel ellátott, 2,0 literes négyhengeres motorral van felszerelve, amely 208 lóerőt és 258 lb-ft ( 350 Nm ) nyomatékot eredményez. Az áramot a hátsó tengelyre továbbítják egy 9G-Tronic automatikus sebességváltón keresztül. Sajnos az LCV-ből származó alváz szintén készletnek tűnik, hiányzik a Maybach olyan funkciók, mint egy aktív légrugózás, amely minden bizonnyal vonzóbbá tenné.

Az egyedülálló Mercedes-Maybach Metris felkészült a megragadásra Hozzon egy utánfutót, egy kaliforniai márkakereskedésből. Véletlenszerű, tiszta Hawaii címmel és 1400 mérföld ( 2253 km ) az órán. Végül $ 181 000 áron eladta, ami nagy szám egy Metris-alapú kisteherautó számára. Vegye figyelembe, hogy egy vadonatúj eredeti Mercedes-Maybach S-osztály körülbelül $ 185 ezer körül kezdődik, miközben eltérő szintű technológiát kínál az alváz és a vezetési kényelem szempontjából, mint az LCV-alapú Metris.

carscoops