Egyedi Rolls-Royce Ghost és Range Rover a SEMA-n

Abban az esetben, ha az Ön elegáns szuper luxusautója nem elég lopakodó és egyedi

A SEMA-nál nem minden kijelző üvöltözik élénk színekkel, hatalmas légfúvókkal vagy nagy emelőkészletekkel. Az Urban Automotive munkatársai úgy döntöttek, hogy tudásukat a Range Roverre és a Rolls-Royce Ghostra alkalmazzák. Az eredmény a stílusra összpontosító készletek, amelyek extra szénszálas, integrált világítással és a Milltek opcionális teljesítménykipufogóival rendelkeznek.

A brit székhelyű Urban Automotive néhány éve létezik. Már 2017-ben is bemutattuk őket, amikor egy vad külsejű Range Rover Velart készítettek, amely elég sportosnak tűnt ahhoz, hogy szembeszálljon az SVR-rel. Ma már mindent frissít a Bentley-től a Lamborghiniig, és mindent, ami a kettő között van.

Legújabb alkotásai most a SEMA 2023 Milltek standján ülnek. Az egyik, a Rolls-Royce Ghost egy csomó szénszálas alkatrészt tartalmaz, beleértve az új lökhárítókat, az új hátsó diffúzort, az új alsó küszöböket és az integrált DRL-eket. Integrált DRL-eket használ, amelyek 22 vagy 24 hüvelykes kerekek közül választhatnak a Miami-alapú Vossen kerekektől. A Milltek opcionális nagy teljesítményű kipufogójával is kapható.

A mellette álló Range Rover ugyanazokat a szénszálas cseréket kapja, felső hátsó légterelővel, csere első ajtólapáttal, és különféle 24 colos keréktárcsákkal. Csakúgy, mint a Rolls-Royce, ez is elérhető a Milltek teljesítményű kipufogójával és mart alumínium kipufogóvégrészekkel.

Mindezeket a darabokat kézzel készítik az Egyesült Királyságban, és nagyrészt komplett csomagként érkeznek. A Milltek az Urban Automotive kizárólagos forgalmazója az Egyesült Államokban, és mindketten izgatottak a partnerség miatt.

„Nagyon várjuk a Milltekkel való kapcsolatunk folytatását, és azon dolgozunk, hogy az Urban Automotive prémium termékskáláját kizárólag az USA-beli vásárlók számára terjeszthessük” – mondta Simon Dearn, az Urban Automotive tulajdonosa és tervezési vezetője. Azok, akik személyesen szeretnének bepillantást nyerni ezekbe az egyedi autókba, ezt a SEMA kiállítás november 3-i vége előtt kell megtenniük.