Elkeserítő hírrel indul június utolsó hete

Az alábbi facebook bejegyzés fogadott bennünket hétfőn korán reggel (hajnalban).

“Kedves Hyundai rajongók, barátaim!

A tavalyi HyunDay – Első Családi Hyundai Találkozó Dönci Hyundai Univerzumával sikeres lebonyolítása után nagy lelkesedéssel kezdtünk bele az idei 2. HyunDay megszervezésébe. Szerettünk volna a tavalyinál is többet, jobbat, izgalmasabbat kínálni Nektek: új modelleket bemutatni, tesztvezetni, vetélkedőket rendezni, élményeket, izgalmat és nyereményeket adni.

Azonban bármennyire is szerettük volna kivonni magunkat a jelen piaci helyzet, gazdasági környezet alól, sajnos ez nem sikerült. Tavalyi támogatóink ugyan idén is mellénk álltak – amiért a Hyundai Hungary-nek és a Hyundai Hatvannak hálásak vagyunk – ám az autóhiány, a költségmegszorítások miatt nemhogy többet, de még a tavalyi szintű támogatást sem tudták biztosítani. Igyekeztünk más, környékbeli kereskedéseket, új támogatókat is bevonni a rendezvénybe, ám az említett okok miatt sajnos ők sem tudtak támogatni minket.

Ebben a helyzetben nem tudunk mást tenni, mint hogy a július 16-ra meghirdetett 2. HyunDay rendezvényt 2023-ra halasztjuk. Reméljük, addigra egy kicsit rendeződik a helyzet, amit egy remek találkozóval tudunk megünnepelni!

Akik mégis találkozni szeretnének velünk, azoknak ajánlom figyelmébe a július 23-án megtartandó 2022-es CeeDay találkozót, ami a komáromi WF Szabadidőparkban kerül megrendezésre.

Dönci— Csaba Kállai társaságában.”

Kövessétek, szeressétek, figyeljétek Dönci Hyundai Univerzuma-t, mert sokszor itt olvashatjátok először a márkával kapcsolatos legújabb aktualitásokat!