Elstartolt a MotoGP™ 22!


A tökéletes kiadás exkluzív funkciókkal az újoncok és a kemény kétkerekű versenyzés rajongói számára
nézd meg az indító előzetest:

Milestone és Dorna Sports S.L. büszkén jelentjük be, hogy a MotoGP™22, az ünnepelt kétkerekű versenyszimulációs játék legújabb fejezete már elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™ és Steam platformokra.

A MotoGP™22 gazdagítja a videojáték-franchise és magának a sportnak az örökségét, és egy egyedülálló játékmódot ad hozzá. A NINE Season 2009 lenyűgöző módja annak, hogy újraéljük a MotoGP™ történetének egyik leghihetetlenebb szezonját. Nosztalgikus és érzelmes dokufilm, amelyet Mark Neale, a legjobb MotoGP™ dokumentumfilmek rendezője mesél el, több mint 50 percnyi eredeti felvétellel a 2009-es évadból, valódi játékmenettel keverve, teljesen magával ragadó motorszimulációs élményt teremtve. A játékosok olyan legendás versenyzők csizmájában találják magukat, mint Rossi, Pedrosa, Stoner és Lorenzo, és különböző lélegzetelállító kihívásokkal kell szembenézniük, hogy megismételjék a történelmi pillanatokat.
A NINE Season 2009 a szezon mind a 17 nagydíját megismétli, fejezetekre osztva, összesen több mint 39 kihívással.

A 2022-es kiadás új dedikált funkciókat is tartalmaz az újoncok és az alapjátékosok számára: a továbbfejlesztett oktatóanyagot és a MotoGP™ Akadémiát. Ennek a két új, személyre szabott módnak köszönhetően a játékosoknak lehetőségük nyílik elsajátítani a két kerékkel kapcsolatos tudásukat, vagy elsajátítani az alapokat, hogy elkezdhessék az eszkalációjukat a profi szintre.
Az oktatóprogram egy sor dedikált játékmenetet tartalmaz, amelyek az elektronikára, a gumiabroncs-fogyasztásra, a fékhőmérsékletre és a három fő kategória közötti alapvető különbségekre összpontosítva segítik az újoncokat, hogy megértsék a játék alapjait.
A MotoGP™ Akadémia megtanítja Önnek, hogyan javíthatja vezetési stílusát, hogy verhetetlen legyen minden pályán, felfedi a titkokat, hogy szembenézzen az összes kanyarral és a legnehezebb pályával.
Ezenkívül a Riding Analysis System segíti a versenyzőket a verseny végén megjelenő, játékon belüli felugró üzeneteken keresztül, amelyek azt javasolják, hogyan állítsák be a nehézségi szintet a képességek és a teljesítmények alapján. A játék javasolhat néhány súgó aktiválását, vagy javasolhat speciális oktatóanyagok lejátszását, amelyek célja a játékmeneti ismeretek és attitűdök hiányának pótlása.

A menedzserkarrier visszatért, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy eldöntsék, új csapatot hoznak létre, vagy csatlakoznak egy igazi csapathoz. A játékmódban lehetőség van arra is, hogy elmélyüljön a stratégia részleteiben, fejlesztési pontok felhasználásával és K+F személyzettel a csúcsra jutás érdekében, valamint a kerékpárfejlesztésen való munkavégzés során olyan szempontok fejlesztésével, mint a motor, a váz, az aerodinamika és az elektronika. Az út kezdődhet alulról, egy Junior Team létrehozásával Moto2™ vagy Moto3™ kategóriában, szponzor kiválasztásával, csapatmenedzser, műszaki igazgató és legalább egy versenyző felvételével.

A MotoGP™22 soha nem látott motorealizmust ér el. Igazi új generációs élmény, amely csökkenti a határokat a videojátékok és a valóság között.
• Soha nem látott realizmus: új arcanimációk, továbbfejlesztett 3D-s karakterek és gödrök
• Ride Height Device: a játékosok manuálisan kezelhetik az RHD reteszelő mechanizmusát és szabályozhatják a kerékpár felfüggesztéseinek összenyomását
• Továbbfejlesztett pályák: a felületeket javították a jobb vezethetőség érdekében
• Továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer: finomított a jobb érzés érdekében a járdaszegélyen való áthaladáskor
• A gumiabroncs deformációja: valósághűbb gumiabroncs-viselkedés, amely még közelebb hozza az élményt a valósághoz

És a sorozatban először a MotoGP™22 tartalmazza a várva várt 2 játékos helyi osztott képernyős, online többjátékos és cross-play játékot ugyanazon család konzoljain.
A MotoGP™22 már elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és Steam platformokon.