Everrati technológiák a Land Roverek elektromosítására

  • Az Everrati Advanced Technologies (EAT) partnerek a vezető Land Rover mérnöki céggel és biztonsági szolgáltatóval, a Hobson Industries-szel
  • Az új partnerség eredményeként a Land Rover alapú járművek elektromos változatai készülnek biztonsági és védelmi projektekhez
  • A Land Rover modellek élethosszig tartó támogatására szakosodott Hobson Industries OEM alkatrészellátást kínál egészen a teljes járműgyártásig, mind a páncélozott, mind a puha bőrű változatokra összpontosítva.
  • Az EAT, az Everrati Automotive Ltd. részlege, amely a legmodernebb elektromos járművek hajtásláncaival jövőálló ikonokat készít, szállítja vezető elektromos technológiáját, házon belüli OEM-minőségű tervezési, mérnöki és gyártási szakértelemmel keverve.
  • Az EAT csúcstechnológiás tanácsadási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a kezdeti koncepciótól és megvalósíthatósági tanulmányoktól a méretezhető kis volumenű gyártásig
  • Az új partnerség a Hobson Industries-szel csak egy az EAT által az elmúlt hónapokban végrehajtott számos villamosítási program közül.

Az Everrati Automotive Limited (Everrati), az autóikonok újradefiniálására és jövőállóvá tételére szakosodott vezető globális technológiai vállalat, ma bejelentette, hogy új partnerséget köt az Everrati Advanced Technologies (EAT) és a Hobson Industries Limited között, biztosítva iparágvezető elektromos szaktudását. villamosított Land Rover járművek gyártásában.

Egy nemzetközileg elismert, mérnöki alapú vállalat, amelyet 1987-ben alapított Peter Hobson – aki a Királyi Haditengerészet haditengerészeti fegyvermérnökeként dolgozott –, a Hobson Industries egész életen át tartó támogatást nyújt a Land Rover örökségeihez, az alkatrészellátástól a teljes járműgyártásig.

Ide tartoznak a Land Rover modellek páncélozott és puha bőrű változatai, amelyek mindeddig ICE hajtáslánccal rendelkeztek. Az új együttműködés részeként a Hobson Industries járműgyártása az EAT legmodernebb elektromos hajtásláncaiból profitál majd – ez már bizonyított az Everrati elektromos ikonjainak kínálatában, amelyek között szerepel a Land Rover Series IIA is. A Hobson Industries céggel közösen kifejlesztett elektromos modelleket biztonsági és védelmi projektekhez fogják használni. 

Az Everrati mérnöki tapasztalatainak egyedülálló kombinációjából merítve; Az EAT az autóipari OEM-ek több mint 50 éves kollektív tapasztalatából gyűjtötte össze 2022 elején, miután az Everrati csúcskategóriás EV-megoldásai iránt gyorsan növekvő kereslet mutatkozott. 

Termékpalettája magában foglalja az újradefiniált és villamosított Land Rover Series IIA-t, amelyet a vállalat Upper Heyfordban, Oxfordshire-ben fejlesztettek ki, és egy vadonatúj elektromos járművek hajtásláncát foglalják magukban a cég iparági szakértőiből álló szakértői csapatának köszönhetően.
világvezető OEM-ek. A terepjáró 60 kWh-s akkumulátorcsomagjának teljesítménye 150 lóerő, a 300 Nm-es forgatónyomaték pedig újraéleszti az autó eredeti karakterét. 

Az Everrati alapítója és vezérigazgatója, Justin Lunny a következőket nyilatkozta: „Örömmel jelentjük be ezt az új partnerséget a Hobson Industries-szel, a klasszikus Land Roverek élettartam-kezelésének minden területén világszerte elismert szakértővel. Az egyik legelterjedtebb jármű a biztonsági és védelmi szektorban szerte a világon. Ezek az iparágak egyre inkább felkarolják az elektromosítást, különösen ott, ahol csendes, rejtett járművekre van szükség.

„Az Everrati Advanced Technologies szakértelemmel rendelkezik ahhoz, hogy támogassa ezeknek a régebbi járműveknek a tiszta és fenntartható jövőre való áttérését. A Hobson Industries páratlan hírnevének – és a biztonsági és védelmi szektorhoz fűződő kapcsolatainak – és az EAT legmodernebb elektromos meghajtási rendszereinek kombinációja egyedülálló.”

A Hobson Industries alapítója és ügyvezető igazgatója, Peter Hobson a következőket mondta: „Kevés vállalat tud felmutatni a Hobson Industries azon képességét, hogy életfenntartó menedzsmentet és Land Rover örökölt járművek fejlesztését kínálja katonai és polgári platformokon egyaránt. Az egyesült királyságbeli és globális piacokon, amelyeket kiszolgálunk, szoros kapcsolatokat alakítottunk ki azokkal az emberekkel, akik bíznak bennünk és függenek tőlünk. Örülök, hogy az Everrati Advanced Technologies partnere lehetek. Mindig is mondtam, hogy hála nekünk, a Land Rovernek soha nem kell meghalnia. Az EAT esetében ez a kijelentés soha nem volt igazabb.”

A bevált Everrati autóipari elektromos meghajtási rendszer platformjait kiindulópontként használva az EAT tanácsot ad a kereskedelmi ügyfelek villamosítási megoldásairól, a kezdeti koncepciótól, az elemzési szolgáltatásoktól és a megvalósíthatósági tanulmánytól a kulcsrakész elektromos hajtáslánc teljes körű szolgáltatásáig. Ezenkívül az EAT szoftver- és IP-fejlesztést biztosít az ügyfelek egyedi igényeihez.

Az EAT kezdetben a kis volumenű speciális és luxusjárművek ágazatára összpontosított tervezési, fejlesztési, mérnöki és gyártási tanácsadási szolgáltatásokat nyújtva, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy szinte bármilyen személyre szabott elektromos hajtáslánc-megoldást hozzanak létre, amire vágynak. Legyen szó egy meglévő jármű újradefiniált változatáról vagy egy teljesen új elektromos meghajtási rendszerről.