Extreme E Race versenyautók érkeznek a Forza Horizon 5-höz

Az Extreme E bejelentette, hogy az Xbox Game Studios Turn 10 Studios lesz az elektromos versenysorozat hivatalos játékpartnere. Ez azt jelenti, hogy a Forza franchise megkapja az Extreme E Odyssey 21 elektromos SUV hivatalos licencét.

A Forza Horizon 5 játékosai beülhetnek a jármű volánja mögé, az Extreme E pedig minden közelgő eseményen bemutatja a játékot Xboxokon. Ennek eredményeként a versenycsapatok, a versenyzők és a VIP vendégek a helyszínen játszhatnak az elektromos járművel a versenyeken.

„Az Extreme E és a Forza franchise közötti partnerség új platformhoz és közönséghez juttatta a Championshipet” – mondta Ali Russell, az Extreme E marketing igazgatója. „Izgatottan várjuk, hogy minél többen láthassák, mire képesek az elektromos járművek, és új megvilágításban mutassák be a sorozatot.”

Russell hozzátette, hogy a Turn 10 keményen dolgozott azon, hogy az Odyssey 21 vezetésének élménye a lehető leghitelesebb legyen, hogy a játékosok a lehető legközelebbi élményhez jussanak.

A játékosok nemcsak vezethetik az elektromos SUV-t, hanem megnyerhetik mind a 10 csapatfestményt a játékkal. Más meglepetésekre is képesek lesznek, például óriásplakátokra és versenyruhákra, amelyek mindegyike a Forza Horizon 5 fejlődő világának része lesz.

Állítsd be Mexikó kitalált változatát, a játék számára létrehozott világ szezonális bajnokságokat fog tartalmazni, amelyek minden héten a világ különböző helyszíneire viszik a versenyzőket, hogy megvegyék az Odyssey 21-et Dirt és Cross Country versenyeken:

A nyári „Island X Prix” szezonban a játékosok a Playa Azul keleti partján száguldanak majd; Az ősz elhozza az „Energy X Prix”-t Guanajuato városába; A tél felgyorsítja az akciót a „Copper X Prix” kanyonig; Végül pedig a tavaszi fináléig felhevül a verseny, amikor a versenyzők végigszáguldanak a „Desert X Prix” Baján Dunas Blancason.

Az Extreme E Odyssey 21 elektromos SUV július 19-től, keddtől lesz elérhető a Forza Horizon 5-ben. Ezt követően hetente lesznek elérhetők az új kinyitható és csapatváltozatok.

https://podcars.hu/a-visszaszamlalas-elindult/