Forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-esen

    Burkolatjavítási munkálatok miatt sávzárás, forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 11-es és 12-es kilométer között – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

    Mint írták, a társaság szakemberei szerdán reggel 7 órától várhatóan az esti órákig a két belső sávot zárják le, emiatt sávelhúzással a két külső sávon haladhat a forgalom. Hozzátették, a sztrádán a komplex terelés kiépítésének időszakában, különösen reggel 7 és 9 óra között, de azt követően is jelentős torlódásra kell számítani.


    Csütörtökön reggel 7 órától, várhatóan az esti órákig a két külső sávot zárják le, ezalatt a forgalom a két belső sávon haladhat, a közlekedők 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak – ismertették.


    A tájékoztatás szerint a Sport utcai csomópont után a bevásárlóközpontok környezetében zajló munkavégzésre előjelző táblákon hívják fel a figyelmet.


    A Magyar Közút Zrt. a közlekedők számára indulás előtt az Útinform weboldalát, illetve navigációs, közösségi autós alkalmazások használatát ajánlja.