Honda Type R tulajdonosok, ez a Casio óra nektek szól

Egy Honda témájú óra azoknak, akik szeretik, ha az összes Type R jármű kód be van gravírozva a karjukra.

Az Edifice bemutatott egy újóra, amelyet a Honda Type R örökségének tiszteletére terveztek, sok saját tervezésű funkcióval, amelyek utalnak a teljesítményközpontú modellekre.

KÉPGALÉRIA >>>

Az óra tárcsájának külső része Championship White színű, ami egy Type R exkluzív árnyalat. Az Edifice hozzáadott egy hozzá illő törtfehér színű bőrszíjat, amelyen a Civic, Integra és NSX Type R járművek kódjai vannak begravírozva az oldalon, valamint egy kontrasztos Alcantara hátlappal, piros öltéssel.

Az óra tokja szénrostírozott gyantából készült, míg a tárcsa háttérén sötét mézharmat minta található, ami emlékeztet egy jármű hűtőrácsára. A piros szorosan kapcsolódik a Type R sorozathoz, ezért nem hiányozhat az óráról sem, beleértve egy piros-témájú Honda emblémát 3D-s kinézettel. A Type R emblémák megtalálhatóak a fémbelyegen, a stopper gombon és a hátlapon, hogy biztosítsák a láthatóságot minden szögből.

Bár ez nem egy okosóra, még mindig képes kapcsolódni a felhasználó okostelefonjához Bluetooth segítségével, néhány extra funkcionalitással anélkül, hogy lenne benne bármiféle különleges szenzor. Ehelyett a kapcsolódás arra szolgál, hogy automatikusan kijavítsa az időt a régió és az évszak alapján, tárolja az időpont/dátum/helybélyegzőket a kijelölt alkalmazáson, beállítson időzítőket és ébresztéseket, átadja a stopper adatokat és megtalálja az okostelefont, amíg hatótávolságban van.

Az integrált napelemes töltési képességnek köszönhetően az órát kb. 7 hónapig lehet használni egy teljes töltéssel. Az Edifice órákhoz hasonlóan a Honda Type R modell is rendelkezik dupla LED világítással és karcolásálló, antireflex sapphire üveggel.

A Casio hivatalosan bemutatja az órát a Super Formula GP-n október 29-én a Suzuka Circuit-en, és november 1-től kezdődően elfogadja a rendeléseket. Az Edifice Honda Type R kiadás ára Japánban 55,000 jen ($367) adónak az összege. Ez nem az első együttműködés a Casio Edifice és a Honda között, követve a múlt évi motorsport témájú Honda Racing Red Edition órát.