Fotók érkeztek a hajnalban történt pesterzsébeti buszbalesetről

Négyen megsérültek egy balesetben kedden hajnalban, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben – tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Budapest, 2018. január 30.
Összetört gépjármûvek a fõváros XX. kerületében, a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca keresztezõdésében, ahol kisteherautó autóbusszal ütközött össze 2018. január 30-án hajnalban. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán Budapest, 2018. január 30.
Összetört autóbusz a fõváros XX. kerületében, a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca keresztezõdésében, ahol a gépjármû kisteherautóval ütközött össze 2018. január 30-án hajnalban. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az épület állapotát statikus vizsgálja – tette hozzá. Megerősítette, hogy az elsődleges információk szerint a balesetnek négy sérültje van – egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak -, két embert a mentők kórházba vittek.

A járműforgalmat a Török Flóris és a Nagy Sándor utca felé terelik.

 

http://egyszermarlattamautot.hu/2018/01/30/fotok-erkeztek-tiszafoldvar-hataraban-tortent-tragikus-balesetrol/

http://egyszermarlattamautot.hu/2018/01/30/halalos-baleset-tortent-az-m9-es-autouton-bogyiszlo-kozeleben/

http://egyszermarlattamautot.hu/2018/01/30/meghalt-felborult-kamionnak-utkozo-auto-soforje/