A hétvégén újra NASCAR Whelen Euro Series

A MOOG és a NASCAR 51 éves partneri kapcsolata mostantól az izgalmas NASCAR Whelen Euro sorozatra is kiterjed

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul LLC egyik divíziója bejelentette a megállapodást a MOOG® márka és a NASCAR® Whelen Euro Series versenysorozat között, valamennyi versenyautó kormányzási- és lengéscsillapító alkatrészekkel való ellátásáról. Az új megállapodás tovább bővíti a NASCAR-ral hosszú idő óta fennálló partneri kapcsolatát, melynek keretében 1966 óta a MOOG márka segítette győzelemhez a Monster Energy NASCAR Cup sorozat minden egyes bajnokát.
A MOOG alkatrészek mögött széleskörű kutatási és fejlesztési tevékenység és a technológia legújabb vívmányai állnak. A NASCAR verseny komoly erőpróbái értékes tesztelési környezetet kínálnak a termékek és a teljesítmény fejlesztéséhez, melynek világszerte a MOOG ügyfelei látják előnyét” – fejtette ki Tim Nelson, a Federal-Mogul Motorparts NASCAR Autósportért felelős igazgatója. „Nagy örömmel tölt el minket, hogy tovább bővíthetjük az autósport iránti elkötelezettségünket, és hogy egy olyan izgalmas és fellendülőben lévő bajnokság, mint a NASCAR Whelen Euro Series is élvezheti immár a MOOG kiterjedt szakértelmének előnyeit.
A 2012-ben indított NASCAR Whelen Euro Series szélesebb közönség előtt tárja fel a NASCAR vonzerejét. A következő két futamra a hollandiai Venray pályán kerül sor július 15-16-án. 2017-ben hat helyszín ad otthont a sorozatnak, melynek záró futama az októberi verseny a belgiumi Zolderben.
A MOOG márka páratlan sikert élvezett a NASCAR-ral folytatott fél évszázados kapcsolata során, és bízunk benne, hogy partneri kapcsolatunk Európában is hasonlóan időtálló lesz” – mondta Jérôme Galpin, a NASCAR Whelen Euro Series vezérigazgatója. „A NASCAR versenykörülményei hírhedten kemény erőpróbát jelentenek, így a MOOG által a tartósság és a teljesítmény terén kínált előnyöket örömmel fogadják majd a NASCAR Whelen Euro Series istállóiban.”
További információkért a MOOG és a NASCAR Whelen Euro Series partneri kapcsolatáról, a bajnokságról, és a márka kormányzási- és lengéscsillapító alkatrész választékáról látogasson el a www.moogparts.eu weboldalra.