Hófehér Focus RS-sel a Tour de France futamon

A Ford ezzel ünnepli két éves együttműködését a Team Sky csapattal

A Ford Motor Company ma bejelentette, hogy 2019 végéig meghosszabbították a márka és a Team Sky szerződését, így az autógyár továbbra is személyautókkal és haszongépjárművekkel segíti az elit kerékpáros csapat működését.

“A két keréken száguldó futamok egyre több európai sportrajongó figyelmét kötik le – és az ilyen versenyek támogatásának legjobb eszközei a négykerekű járművek. Örömmel támogatjuk továbbra is a Team Sky csapat küzdelmét,” nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

Ennek alkalmából a Ford elkészítette az új Focus RS Option Pack különleges modellváltozatát a 2017-es Tour de France futamra. Az autó fényezése ugyanolyan ragyogó fehér, mint a Team Sky csapat kifejezetten a Tour de France-ra tervezett meze, s a Focus RS Option Pack vezeti majd fel a Team Sky flottáját a futamon, ami július 1-én indul a németországi Düsseldorfban. A Focus RS teljesítménye és irányíthatósága kifejezetten fontos szerepet játszik majd ezen a versenyen, ahol a kerékpárosok akár 70 km/órás sebességgel is száguldhatnak. Az autó abban is fontos szerepet kap, hogy a mezőny előtt haladva felderítse a bicajosok előtt álló útszakaszokat.

Új opciós csomagos Focus RS a TEAM SKY új felvezető autója

A csapat flottájában több, ugyancsak fehérre fényezett, a >>>