Itt az új C5 Aircross Hybrid

UTAZÁS Ë-COMFORT OSZTÁLYON

  • A Citroën bemutatja elektromos offenzívája élharcosát, az új C5 Aircross Hybrid SUV-ot, az ë-Comfort osztályú, csúcstechnológiás, csöndes városi autót (Silent Urban Vehicle).
  • A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel (Progressive Hydraulic Cushions®) ellátott felfüggesztés, az Advanced Comfort ülések és a 20 vezetéssegítő rendszer jóvoltából a kényelem tekintetében már eddig is etalonnak számító C5 Aircross SUV-ot követő plug-in hibrid változat a Citroën Advanced Comfort® program egy újabb állomását testesíti meg:
  • KOMPROMISSZUMOT NEM ISMERŐ TECHNOLÓGIA: az ügyfelek használati szokásaiból kiinduló meghajtás a napi ingázáshoz használt tisztán elektromos üzemmódban nulla CO2-kibocsátással (50 kmi hatótáv), hosszabb utak esetén pedig a benzinmotor biztosította korlátlan hatótávval.
  • HANGTALAN MŰKÖDÉS: elektromos üzemmódban történő közlekedéskor tökéletes nyugalom és csend, teljesen zaj- és vibrációmentes működés (SUV = Silent Urban Vehicle).
  • PRÉMIUM VEZETÉSI ÉLMÉNY: felvillanyozó teljesítmény a 180 lóerős PureTech benzinmotor, a 80 kW-os villanymotor és az ë-EAT8 automata váltó társításának köszönhetően, ami 225 LE összteljesítményt és 320 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít.
  • ÖSZTÖNÖS HASZNÁLAT: intuitív, könnyen átlátható komplett rendszer, mely a vezetési módok automatikus kezelését, az egyszerű akkumulátortöltést és a csatlakoztatási szolgáltatásokat kínáló portált egyaránt magában foglalja.
  • Az új C5 Aircross Hybrid SUV a szegmens legjobban variálható szabadidő-autója: 3 teljes értékű, dönthető háttámlájú, összecsukható, sínen csúszó hátsó üléssel és Best in Class térfogatú csomagtartóval rendelkezik.
  • Az elektromos üzemmódban 50 kmi hatótávval rendelkező, 39 g/kmi CO2-kibocsátású, 1,7 l/100 kmi (WLTP) fogyasztású új C5 Aircross Hybrid SUV egy újabb fontos állomás az alternatív energiákra való átállás folyamatában. A plug-in hibrid változatot csúcstechnológiás megoldások és versenyképes fenntartási költségek jellemzik.
  • Az eddig több mint 80 000 példányban eladott hagyományos változat mellett Franciaországban mostantól a Rennes-La Janais-i üzemben gyártott új C5 Aircross Hybrid SUV is rendelhető. Magyarországon a modell bevezetése 2020 első félévének végén várható.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy bemutathatom elektromosoffenzívánk élharcosát, az új C5 Aircross Hybrid SUV-t. Az új modell, igazi csúcstechnológiás zászlóshajóhoz méltón, sokrétű használatot tesz lehetővé: a mindennapokban elektromos autóként működik, de ha kell, benzinüzemre vált, és így egy mindenki számára elérhető ultrakényelmes megoldást képvisel.”

Linda Jackson, a Citroën vezérigazgatója

i Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a WLTP-hitelesítés folyamatban.