Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, majd balesetet okozott a sz@rházi gyökér

Ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 23 éves mezőszentgyörgyi férfival szemben, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján egy 23 éves mezőszentgyörgyi lakos 2018. november 21-én 10 óra körül Csajág belterületén közlekedett személygépkocsival. Haladása során a sofőr letért az úttestről, majd egy beton hídnak ütközött. A helyszínre érkező rendőrök a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett férfival szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, mely pozitív eredménnyel zárult. A járőrök az intézkedés során megállapították továbbá azt is, hogy a járművezető nem rendelkezik jogosítvánnyal.

A rendőrök a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

A rendőrök az engedély nélküli járművezetés, illetve a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt szabálysértési feljelentéssel éltek a 23 éves férfival szemben.

ittas baleset

police.hu