Iveco Daily Line minibusz szállította a Juventust Szöulban

Az IVECO DAILY Line minibusz szállította a csapat stábját Szöulban a K-Liga all-star együttesével vívott labdarúgó mérkőzésre.

Az IVECO DAILY Line minibusz szolgált a Juventus F.C. hivatalos kísérőjárműveként szöuli (Dél-Korea) barátságos labdarúgó mérkőzése alkalmával, amelyre a klub ázsiai nyári túrája keretében július 26-án, a Sangam-dong-i Seoul World Cup Stadionban került sor, s amelyen a Juventus a dél-koreai professzionális labdarúgó liga legjobbjaiból álló válogatottal találkozott.

A „Juventus Summer Tour 2019 Powered by Jeep” dekorációjú IVECO DAILY Line minibusz megbízható kísérőként szolgált a találkozó alkalmával. A legfeljebb 22 személyes, 7,6 méter hosszú minibusz ez esetben 19 üléssel felszerelve kínál tágas lábteret, illetve bőséges helyet a csapatstáb és felszerelései számára. Az IVECO e kategóriában egyedülálló nyolcfokozatú HI-MATIC automatikus sebességváltójával és légrugózással készült jármű kényelmes utazást biztosít. A biztonságról fejlett vezetői segédrendszerek – mint a sebességszabályzás (Cruise Control) és az éppen igénybe vett forgalmi sáv elhagyására figyelmeztető berendezés (Lane Departure Warning System) – és az ECE R66 szabványnak megfelelő borulásvédelmi konstrukció gondoskodik.

CHOI Jeongsik, az IVECO South Korea országos menedzsere hangsúlyozta: „Büszkeséggel tölt el minket az IVECO és a Juventus együttműködése, s hogy DAILY minibuszunk e tekintélyes csapat színeit viselheti, akiket hozzánk hasonlóan az elkötelezettség és a csapatszellem erényei jellemeznek”.