Kazár Miklós triplázásra vár

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyre, a XIX. Szilveszter Ralira. A december 27-29-én megrendezendő nagy hagyományokkal bíró viadalon ott lesz a teljes csapat, hogy kiszurkolják Kazár Miki harmadik sikerét a Hungaroringen, aki az idei szezon utolsó versenyire igencsak magára találó Ford Fiesta R5-össel száll harcba a győzelemért.

Úgy tűnik, a bajnokság lezárását követően sem csökken a versenyláz, hiszen a legnépszerűbb, a bajnoki versengésbe nem számító Szilveszter Ralin majdnem mindenki rajthoz áll, aki számít a sportágban. Ráadásul ez a megmérettetés nagyon fontos a Pro Racers versenyzője számára, ugyanis esetleges győzelmével történelmet írhatna Kazár Miklós, hiszen ő lehet a viadal első háromszoros bajnoka. A legnépszerűbb, a bajnoki versengésbe nem számító Szilveszter Ralin – szokás szerint – ott lesz a rajtnál, igaz, megszokott partnere, Ferencz Ramón helyett – szintén már hagyományosan – vendégnavigátorok ülnek be az anyósülésre. A csapat teljes létszámban ott lesz a Hungaroringen, és mindenki abban bízik, hogy az óévbúcsúztató verseny hangulata az első pillanattól kezdve az utolsóig jó lesz.

Nem titok, nagyon szeretünk ezen a remek szervezésű viadalon versenyezni, így egy pillanatig sem volt kérdéses az indulásunk. Ráadásul igencsak feldob annak a lehetősége, hogy esetleges győzelmemmel én lehetnék az első, aki háromszor győz a Szilveszter Ralin. Persze valamennyien tudjuk, hogy ez egy buliverseny, amit imádnak a nézők, ám én úgy vagyok vele, ha már versenyen indulok, akkor ott nyerni szeretnék. Persze a látványról sem szeretnék megfeledkezni, és bízom abban, hogy a remélt több tízezres tömegnek tudunk majd néhány emlékezetes pillanatot szerezni. Az autót felkészítettük, készen állunk a nagy küzdelemre” – jelentette ki Kazár Miklós.