Készítsd a bankkártyád!

Ez a 425 000 dolláros Freightliner Coronado Haulmark átalakítás egy lakóautót és egy garázst tartalmaz

Amikor a benzinesek új házat vásárolnak, általában gondoskodnak arról, hogy legyen megfelelő hely szeretett járművük számára. Azok a hardcore rajongók, akik még mindig garázsra vágynak, miközben élik a lakóautó álmukat, biztosan értékelni fogják ezt a Freightliner Coronado Haulmark konverziót, amely jelenleg 425 000 dollárért kapható.

A Freightliner Coronado alapú háromtengelyes lakóautó már egy hatalmas jármű, 13,7 méter hosszú. Így a garázstulajdonos élmény nem lenne teljes a Haulmark kétszintes pótkocsija nélkül, amely további 36 lábbal (11 méterrel) növeli a hosszt és rengeteg további helyet.

A dízelmotorral és 18 sebességes automata sebességváltóval érkező teherautót 2008-ban újonnan vásárolták, de azóta mindössze 65 000 mérföldet (104 607 km) tett meg. Így megkímélt állapotú, minden működőképes. A külsejét nemrégiben palaszürke borította, ami a fekete ékezetekkel és a króm elemekkel kombinálva meglehetősen menőnek tűnik. A 22 colos abroncsok is vadonatújak, és csak egy LED-es fényszórót adnánk hozzá a modernebb megjelenés érdekében.

De ami minden formájú és méretű lakóautóban még fontosabb, az a belső tér, ezért vessünk egy rövid kört, és fedezzük fel a kényelmi lehetőségeket. A látogatókat hatalmas nappali fogadja, sok kanapéval, étkezővel, fa szekrényekkel és megfelelő konyhával. Mikrohullámú sütő, dupla hűtőszekrény, mosogató, melegvíz-ellátás, műholdas TV és összesen három klímaberendezés található.

Hátrébb lépve egy teljes méretű fürdőszobát találunk állózuhannyal, mosdóval, külön WC-vel. Ez elvezet minket a hátsó hálószobába, ahol egy queen-size ágy, rengeteg tárolóhely és egy másik TV található. Az elektromosan működtetett napellenzők, a külső TV, a hűtő és a grill azt jelentik, hogy élvezheti a szabadban.

És most átköltözünk a hátsó helyiségbe, mivel a teherautóhoz csatolt Haulmark 36′ utánfutó kiemelkedő esemény. A kétszintes utánfutóba két autó is elfér, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik utazást szeretné a nyárra. A fő terület egy oldalajtón vagy egy csomagtérajtón keresztül érhető el, amelynek ablakai autókereskedésnek tűnnek. A garázs teljesen fel van szerelve mindennel, ami az autón való munkához szükséges, a tér klimatizált. Végül a tetőn van egy kilátó, amely egy létrán keresztül érhető el.

A listát Nathan Cicio, a Cicio Performance nevű járműbolt tulajdonosa tette közzé a Facebookon. A csapat hamarosan új szereléket kap, ezért szeretné eladni a 14 éves Freightlinert. A 425 000 dolláros kért ár ésszerűnek tűnik a kínált jármű mennyiségéhez és a használt szerelék kiváló állapotához képest. A jelenlegi tulajdonos nyitott az érdeklődők ajánlatainak elfogadására is.

HALLGASS EXKLUZÍV PODCASTOKAT IDE, ILLETVE IDE KATTINTVA!

carscoops