Két különleges kiadás

KÉT KÜLÖNLEGES KIADÁS ELEKTROMOS MOKES TERVEZETT STEVE EDGE RAISE ÁLTAL 450 000 GBP BLUE MARINE ALAPÍTVÁNYNAK A MONACO YACHT SHOW-n

  • Az Kék tengeri Alapítvány által két különleges kiadású Electric MOKE-t adományozott a Monacói Yacht Show aukciójára
  • Különleges kiadás Blue tengeri Elektromos SZAMÁR volt létre által Steve Él Tervezés és egyedi „Blue Marine” kék festékkel rendelkezik munka exkluzív korall mintával, újrahasznosított fa a belső térben, plusz még sok exkluzív funkció
  • Egy második, személyre szabott Electric MOKE-ot is beüzemelnek alapok emelt haladó felé Kék tengeri Alapok létfontosságú munka ban ben helyreállítása a világ óceánjai újra egészségesek
  • Az új Electric MOKE az 1960-as évek Mini Moke újraélesztése, amely egyet jelentett val vel néhány nak,-nek az világé a legtöbb ősi és szép helyeken mivel születése _
  • Kulcsfontosságú küldetés, hogy a károsanyag-kibocsátásmentes technológia segítségével tisztán tartsuk ezeket a helyeket nak,-nek SZAMÁR Nemzetközi és az Alapítvány nak,-nek annak partnerség val vel Kék tengeri

 Két testre szabott elektromos MOKE 450 000 GBP összegű
(500 000 €) tegnap (szeptember) a Monacói Yacht Show aukcióján 28. ), minden pénzeszközzel támogatjáka alapvető erőfeszítések nak,-nek az Kék tengeri Alapítvány ban ben helyreállítása az világé óceánok vissza az egészséghez.

Az aukción volt kiállítva a két különkiadású MOKE közül az első, amelyet világhírű tervező és rendezett. tervező és márka szakértő Steve Él, alapító és kreatív Igazgatója a Steve Él Tervezés. Jellemzők a új ‘Kék Tengeri külső festék munka és a az egész autóban használt korall dizájn, mindkettő tiszteleg az óceánok előtt, amelyek védelmén és helyreállításán az alapítvány oly keményen dolgozik. A további egyedi jellemzők közé tartoznak az egyedi festett kerekek exkluzív kerékburkolatokkal, a kontrasztos fehér hűtőrács, az egyedi Bimini burkolat és a teljes időjárásálló tető.

Az autó belseje ugyanolyan különleges, kézzel varrott Blue Marine kárpittal az ülések és kormányzás kerék, a egyszeri Kék tengeri Irányítópult val vel az Blue Marine logó és újrahasznosított fa bejárati csíkok, amelyek a csónak teraszát replikálják. Egy második speciális kiadású Electric MOKE-t terveznek és építenek üzembe helyezésre, a két egyedi autó egyenként 250 000 eurót tesz ki, így összesen 500 000 euró (450 000 GBP) lesz.

„A lehetőség, hogy az Electric MOKE-on dolgozhattam, egy álom vált valóra. Legyen szó Bondról a Karib-térségben vagy Bardotról St Tropezben, ikonikus formája számomra mindig társult val vel szórakoztató és fényesség. Így, elfelejt a te Bentley-k, az Elektromos SZAMÁR a luxus új mércéje. A Blue Marine Alapítvánnyal való együttműködés az volt mindig egy ötlettelen, egy jótékonysági szervezet, amely arra törekszik, hogy megvédje kék bolygónkat, és ami még fontosabb, olyan jótékonysági szervezet, amely valóban beváltja ígéretét.”
Steve Él, alapító és kreatív rendező, Steve Él Tervezés

Az új Electric MOKE az 1964-es Mini Moke újraélesztése, amelyet az apa alkotott meg nak,-nek az Mini, uram Alec Issigonis. Azt gyorsan lett an embléma nak,-nek az Lengő ’60-as évek és talált seregek rajongók a tengerparti üdülőhelyeken és elbűvölő helyszínek körül világ, mint jól mint a szám nak,-nek híres ember tisztelői, beleértve Az bogarak és a The Beach Boys. Az Electric MOKE és a MOKE International küldetése szempontjából kulcsfontosságú a zéró emissziós járművé újra feltalált, és a levegőminőség javítása a világ legszebb helyein.

Az ideális „villától a strandig” babakocsiként a MOKE spirituális otthona mindig is a Földközi-tenger volt, ezért olyan természetes megoldás a Blue Marine természetvédelmi munkájának támogatása olyan helyeken, mint Görögország. Az aukción befolyt összes pénzt a Blue Marine azon erőfeszítéseinek támogatására fordítják, hogy helyreállítsák a világ óceánjainak egészségét. Blue Marine célokat nak nek biztosítsa az védelem nak,-nek nál nél legkevésbé 30% nak,-nek az világé óceánok által 2030, a károsodott tengeri élőhelyek helyreállítása és a fenntartható halászat modelljei kidolgozása.

“KéktengerivanizgatotthogySZAMÁRésSteveÉltervezésvanlétreezóceán ihlette, egyedi tervezésű Electric MOKE. A különleges óceáni MOKE-ok eladásából begyűjtött pénzeszközöket a Földközi-tengeren végzett létfontosságú munkánkra fordítjuk, a védett tengeri területek biztosítására és a veszélyeztetett fajok, például a szerzetesfókák védelmére. HatalmasKösznak nekSZAMÁRszámáraa nagylelkűségedet.”
Clare Patak, vezérigazgató, Kék tengeri Alapítvány 

Az új Electric MOKE-t az Egyesült Királyságban építik, gyökereihez hűen, egy korszerű létesítményben Northamptonshire-ben. Nemrég nyílt meg a zászlóshajó „Casa MOKE” üzlet ban ben Saint-Tropez ahol vásárlók tud épít és rendelés az övék autó ban ben az Az Electric MOKE természetes otthona – a tenger mellett. Alternatív megoldásként az ügyfelek felkereshetik az új MOKE International webhelyet is ahol 990 GBP foglalási díjat fizethetnek, hogy biztosítsák helyüket a gyártási helyekért folyó sorban.

Az Elektromos SZAMÁR van a hatótávolság nak,-nek fel nak nek 120 km tovább a egyetlen díj, elég számára négy oda-vissza út Cap-Ferratból Monacóba, végsebessége pedig 80 km/h. 80%-os díj hatótáv tart négy órák rajta alapértelmezett típus 2 európai töltő. Mint a teljesen elektromos jármű továbbra is biztosítja azt a szórakozást és szabadságot, amely az eredeti Mini Moke-ot ilyen slágerré tette, de mindezt nulla károsanyag-kibocsátás mellett teszi, és tesz egy új, fenntartható korszakért. 

“AzKéktengeriAlapítványvanaztökéletesadománypartnerszámáraminket.Éppenmintmindent megteszünk annak érdekében, hogy a legszebb tengerparti helyek légszennyezéstől mentesek legyenek, helyreállítják az életet a tengerben. Nagy örömünkre olyan embereket üdvözölünk közösségünkben, akik elismerik a MOKE vonzerejét, de elég nagylelkűek is ahhozugyanakkor adj vissza valamit.”
Isobel Dando, vezérigazgató