Két teherautó ütközött a 8-as úton Csór közelében, útlezárás (FRISSÍTVE)

Két teherautó ütközött össze kedd délután a 8-as számú főút Székesfehérvár felé vezető oldalán, Csór közelében, az utat lezárták – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta, hogy a forgalom elterelésére a főút ezen szakaszán nincs mód, ezért azt kérik, aki teheti, válasszon másik útvonalat.

Szabó-Bisztricz Anett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, hogy egyik teherautó izocukrot szállított, míg a másik zsákos műtrágyát.

 

A baleseti helyszínelés miatt korlátozták a tehergépjárművek forgalmát a 8-as úton Csórnál

A 8-as számú főút Székesfehérvár felé vezető oldalán, Csór közelében kedd délután történt baleset helyszínelése miatt a teherautókat Inotánál egy parkolóba terelik, a személygépjármű-forgalom azonban megindult – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta, hogy a személygépkocsik forgalma rendőri irányítás mellett, a helyi mellékutakon megindult Székesfehérvár irányába.

Korábban azt közölte, hogy két teherautó ütközött össze az érintett útszakaszon.

A sajtóreferens pontosította közlését, mint mondta, a balesetben további öt személyautó is érintett volt. Tájékoztatása szerint hatan könnyebben megsérültek.

Szabó-Bisztricz Anett a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, hogy egyik teherautó izocukrot szállított, míg a másik zsákos műtrágyát.

HÓHELYZET! Továbbra is több megyében van lezárt út, közlekedési korlátozás

Fotók érkeztek a Bicskénél történt tragikus balesetről