Közúti forgalomkorlátozások az Óbudai-sziget környékén

A Sziget Fesztivál idején biztonsági okokból idén is kell forgalomkorlátozásokra számítani az Óbudai-sziget környékén. 2019. augusztus 2-án, pénteken 20 órától augusztus 16-án, pénteken délután 18 óráig lezárják az Ángel Sanz Briz utat a Mozaik utca és az Auchan áruház behajtója között, valamint lezárásra kell számítani a Mozaik utcában a Mozaik utca 16. szám és az Ángel Sanz Briz út között is. A Mozaik utca–Ángel Sanz Briz út–Óbudai rakpart csomópontban a jelzőberendezés a rendezvény ideje alatt sárga villogó üzemmódban működik.

Ugyanezen időszakban tilos megállni a következő területeken:

·         a III. kerületi Reményi Ede utca mindkét oldalán a Szentendrei út és az Ángel Sanz Briz út között;

·         a Benedek Elek utca mindkét oldalán a Szentendrei út és az Ángel Sanz Briz út között;

·         a Vajda János utca mindkét oldalán a Szentendrei út és az Ángel Sanz Briz út között;

·         a Mozaik utca mindkét oldalán a Szentendrei út és az Ángel Sanz Briz út út között;

·         a Leányfalu utca mindkét oldalán a Reményi Ede utca és a Mozaik utca között;

·         az Óbudai rakpart mindkét oldalán a Mozaik utca és a Szépvölgyi út között;

·         az Ángel Sanz Briz út Auchan áruházi behajtó és a Mozaik utca közötti szakaszának mindkét oldalán;

·         és az Auchan átkötő úton, azaz a körforgalom keleti oldalán található öbölben a Szentendrei út és az Ángel Sanz Briz út között.

Az Ángel Sanz Briz út K-hídi csomópontja közelében lévő parkolóban helyezik majd el a jegypénztárakat, ezért itt megállási tilalom lesz érvényben.

A Szentendrei út–Reményi Ede út–Ángel Sanz Briz út–Mozaik utca által határolt területre a rendezvény ideje alatt csak engedéllyel lehet behajtani.

A budai alsó rakpart a Halász utca és Mozaik utcai csomópont közti szakaszán – rendőri kordonpontok kialakításával – behajtási tilalom lesz érvényben augusztus 7-től, szerdától 15-ig, csütörtökig minden nap délután 14 és hajnali 3 óra között. A rakpart lezárt szakaszára rendőri mérlegelés alapján csak a célforgalom hajthat majd be.