Maserati Project24

Egyedülálló, limitált szériás szupersportautó-sorozat

A Maserati bemutatja a Project24-et: egy limitált szériás, mindössze 62 darabos szupersportautó-sorozatot, ami az adrenalinlöket soha nem látott szintjére emeli a márka korlátlan teljesítményét.

HALLGASS EXKLUZÍV PODCASTOKAT IDE, ILLETVE IDE KATTINTVA!

Az extrém, autóverseny-pályára termett szériamodell a Maserati MC20 specifikációit örökli, amit még tovább fejlesztett műszaki jellemzők egészítenek ki. A legmodernebb V6 Nettuno motor új turbófeltöltőkkel 740 lóerőre növeli az autó teljesítményét, emellett innovatív felfüggesztés, szén-kerámia fékrendszer, versenyzésre hangolt abroncsok, valamint a FIA által jóváhagyott biztonsági funkciók tökéletesítik a modellt.

A márka hajthatatlanul a minél könnyebb autók tervezésére törekszik – ennek megfelelően az új Maserati modell céltömege 1250 kg alatti lesz. A teljesítmény és a könnyedség tökéletes kombinációja egy elképesztő autót eredményez, melynek teljesítmény-tömeg aránya körülbelül 1,69 kg/lóerő.

A Centro Stile Maserati által tervezett Project24 teljesen új megjelenést kapott. Ezúttal a Maserati dizájnja a maximumig feszegeti a határokat, nem hódol be a versenyautók esetében megszokott kötöttségeknek*. Az eredmény egy soha nem látott, a szépséget és az igazi sportos képességeket ötvöző modell lett, hogy azonnal klasszikus gyűjtői autóvá váljon.

A Maserati Project24 az exkluzivitás emblémájaként a szolgáltatások egyedülálló skáláját kínálja – beleértve a pályaspecifikus élményeket és a legkorszerűbb támogatást, kizárólag a Project24 tulajdonosai számára.

* Nem közúti homologizált autó. Kifejezetten kizárólag versenypályán való használatra készült.