Baleset miatt lezárták a 10-es utat Dorognál

    Baleset miatt lezárták a 10-es utat Dorognál – közölte az Útinform hétfőn a honlapján.

    A balesetben személyautó ütközött össze kamionnal.


    Kerülni mindkét irányból Esztergom-kertváros felé lehet – írták.

(MTI)


A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon Balástya térségében egy személygépkocsi az ott kiépített terelésbe rohant. A 148-es km-nél a pályát lezárták. A forgalmat a balástyai csomópontnál a rendőrség kitereli. Aki teheti már a 140-es kisteleki csomópontnál hajtson le a pályáról az 5-ös főút felé. 

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Törökbálint és Martonvásár között az erős forgalom miatt lassabb haladásra, szakaszos torlódásra készüljenek.
 

Az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé vezető oldalon az Anna-hegyi pihenő kijáratánál egy műszaki hibás kamion vesztegel a leállósávon. A 6-os km-nél körültekintően vezessenek!

Az M4-es autóúton a Budapest felé vezető oldalon a 89-es km-nél lévő Újszász csomópontnál ég a pálya melletti növényzet. A felszálló füst miatt lecsökkenhet a látótávolság, ezért óvatosan vezessenek!

10-es főúton Dorog és Tokodaltáró között egy személygépkocsi kamionnal ütközött össze. A 41-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni mindkét irányból Esztergom-kertváros felé lehet.

67-es főúton Szigetvár belterületén két személygépkocsi ütközött össze. Az 1-es km-nél a forgalom egy sávon váltakozva halad.
 

83-as főúton Gyarmat közelében két személyautó ütközött össze. A 47-es km-nél félpályás korlátozást vezettek be.

A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Torlódásokra lehet számítani!

A Balaton-Felvidéken, a 77-es főúton Vigántpetend és Kapolcs között tartják a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivált. A rendezvény miatt, a hónap végéig erős jármű és gyalogosforgalomra lehet számítani a két település között. A 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépkocsikat is kitiltották a főútról, a kerülőutat sárga táblákkal jelzik.