Megérkezett a „RE:CHARGE @ Home” 9. és 10. része

A Jaguar Racing videós podcastja, a „RE:CHARGE at Home” egy rendszeresen jelentkező, bennfentes információkat tartalmazó sorozat, melynek házigazdája Amanda Stretton és Vernon Kay, akik minden alkalommal más-más vendéget hívnak meg a Formula E és a Jaguar I-PACE eTROPHY – a világ első elektromos autóverseny-sorozatának – világából. Az epizódokat több platformon is nyomon lehet követni: Youtube-on, Spotify-on, Apple Podcaston, Google Podcaston, Instagramon, Facebookon, Twitteren.

kilencedik részben James Calado, valamint Connor Summerville, Perfomance Engineer és Phil Ingram, Race Engineer a csapatmunka fontosságáról beszélget Amanda Strettonnal. Mesélnek arról, hogyan jutottak el idáig a karrierjükben és arról is, mekkora nyomásnak vannak kitéve egy versenyhétvégén.

Az epizódot itt lehet megtekinteni/meghallgatni:

·         https://bit.ly/RAHYouTube-EP9

·         https://bit.ly/RAHApple

·         https://bit.ly/RAHGoogle-EP9

·         https://bit.ly/RAHSpotify-EP9

tizedik epizódban Amanda Stretton vendége Jamie Chadwick és Sacha Fenestraz, akikkel a Marrakesh Rookie Test-ről beszélget. Betekintést kaphatunk a versenyfelkészülésbe, és az ifjú tesztpilóták megosztják a gondolataikat az elektromos motorsport jövőjéről is.

·         https://bit.ly/RAHYouTube-EP10

·         https://bit.ly/RAHApple

·         https://bit.ly/RAHGoogle-EP10

·         https://bit.ly/RAHSpotify-EP10