Megmutatta a Jazz következő generációjáról készült első képe(ke)t a Honda

Közzétette a vadonatúj Jazzről készült első fotókat a Honda. A világszerte népszerű kompakt következő nemzedéke 2019. október 23-án a Tokiói Motor Show-n gördül majd nagyközönség elé, s nem egyebet ígér, mint a kényelem és a vezetési élmény teljesen új szintjét a kategóriában.

A modell – Európában első alkalommal – csak hibrid hajtáslánccal lesz elérhető, ami több szempontból is kedvező döntés a gyártó részéről. Egyrészt mert a kétmotoros rendszer igencsak dinamikussá és élvezetessé teszi a Jazzt, másrészt mert üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása egyaránt rendkívül alacsony.

A vadonatúj Jazz világpremierjével egy időben Amszterdamban is médiaeseményt rendez a Honda. Ennek keretein belül az Electric Vision névre keresztelt termékfejlesztési stratégia európai vonatkozású részleteit ismerhetik meg a sajtó munkatársai, és tulajdonképpen bárki, a bemutató ugyanis nyomon követhető lesz az Interneten. A közvetítés élőben, a https://www.youtube.com/user/HondaHungaryVIDEO csatornán zajlik majd, a kezdés