Modellista Toyota Crown Sedan tuning


A Toyota házon belüli tuningra finom karosszériakészletet és 21 hüvelykes kerekeket kínál a növekvő Crown termékcsalád legújabb tagjaként.

Az új Toyota Crown Sedan nemrég debütált nagyszabásúan Japánban, és a Modellista tuningszakértői nem vesztegették az időt a sportos hangulat hozzáadásával. Bár egyesek vad és merész módosításokra számíthatnak, Modellista ezúttal kifinomult megközelítést alkalmazott, összhangban a hagyományosabb karosszéria karakterével.

A képgaléria az alábbi képre kattintva érhető el

A Modellista elektromos Toyotához készült készlete összefüggő fejlesztéseket tartalmaz, amelyek első elosztót, oldalsó szoknyákat és hátsó lökhárító-hosszabbításokat tartalmaznak, amelyek mindegyike krómozott betétekkel van díszítve. Ezek a fejlesztések karcsúbb, dinamikusabb profilt kölcsönöznek neki. Ezeket a változtatásokat egészíti ki a karosszéria színű, ducktail hátsó légterelő és az ízléses króm díszítéssel díszített tükörsapkák. A pièce de résistance azonban kétségtelenül a 21 colos könnyűfém keréktárcsák, amelyek fényes kéttónusú felülettel és többrétegű ötküllős kialakítással büszkélkedhetnek.

A finom bodykit elég ahhoz, hogy feldobja a Crown szedán megjelenését, legalábbis addig, amíg a Gazoo Racing részleg meg nem varázsolja, és megfelelő teljesítményközpontú változatot ad nekünk. A növekvő Crown-jelvényű termékcsalád legújabb tagja Japánban 2,5 literes többfokozatú hibrid hajtáslánccal vagy Mirai által gyártott hidrogén FCEV-vel kapható.

A Modellista többi termékéhez hasonlóan a Crown szedán is előnyös a márkás rendszámtábla csavarjainak, az ajtókilincs-védőknek, a színezett ablakoknak és a napernyőnek. Végül, de nem utolsósorban, a cég egy remek üléspárnát kínál, amely stílusos táskaként is használható, és amely a Toyota Crown Sport SUV-hoz is elérhető.

Ami az árat illeti, a teljes aero készlet 333 300 ¥ (2 218 USD) ára, de a 21 hüvelykes kerekek készlete jóval drágább, 673 200 ¥ (4 480 USD). A többi tartozék megfizethetőbb, beleértve az „okos párnázott táskát”, amelynek ára 9900 ¥ (66 USD).

carscoops