Repjeggyel “álmai autójához”

  • Repülőjegy foglaláskor immár vezető nemzetközi bérautó-szolgáltató kínálja álmai autóját és átfogó szolgáltatási körét
  • Utasaink minden autóbérlésük után kredit jóváírást kapnak a WIZZ számlájukra

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és Közép-Európa vezető légitársasága megállapodást írt alá a SIXT bérautó-szolgáltatóval, ezzel pedig a cég a légitársaság kiemelt együttműködő partnerévé vált. Az együttműködésnek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy az utasok Európa legzöldebb repülőgépparkjával rendelkező légitársaságával juthatnak el úti céljukra, hanem az is, hogy megérkezve magas minőségű járművekkel, egyszerűen és zökkenőmentesen közlekedhetnek alacsony árakon.

A Wizz Air honlapján vagy a WIZZ mobilapplikációban történő repülőjegy-foglaláskor az utasok mostantól közvetlenül autót is bérelhetnek az úti céljukon elérhető teljes SIXT-flottából. A SIXT minden árkategóriában egyedi ajánlatokkal várja utasait, legyen az spontán városi kiránduláshoz ideális kompakt autó, sportos kabrió a tengerpartra vagy az egész családnak kényelmes mikrobusz. Amellett, hogy az ügyfelek számos márka legújabb és jól felszerelt modelljei közül válogathatnak, a SIXT első osztályú és díjnyertes ügyfélszolgálattal áll minden utasa rendelkezésére.

Az együttműködésnek köszönhetően a SIXT járművei a Wizz Air 44 országból álló hálózatának csaknem összes úti célján elérhetőek. Mindemellett a SIXT a WIZZ-kredit programjába is bekapcsolódik: minden SIXT-autóbérlés után a vásárlás értékének 5%-a jóváírásra kerül ügyfeleink WIZZ-számláján, amit újabb utazások foglalásakor vagy a Wizz Air egyéb szolgáltatásainak megvásárlásakor használhatnak fel.

Váradi József, a Wizz Air Holding vezérigazgatója elmondta: „A Wizz Air elkötelezett amellett, hogy már a foglalás pillanatától egészen az utazás végéig a legkiválóbb minőségű utazási szolgáltatásokat jó áron nyújtsa utasainak. A SIXT-tel kötött egyedülálló együttműködésünk minden kedves ügyfelünknek elérhetővé teszi, hogy könnyen bérelhessenek minőségi járműveket a Wizz Air egyre növekvő hálózatának célállomásain. Reméljük, hogy utasaink örömmel fogják kihasználni ezt az új lehetőséget és egy csodás autó foglalása után még több izgalmas helyszínt fedeznek majd fel.”

Regine Sixt, a SIXT nemzetközi marketingért felelős alelnöke közölte: „Megtiszteltetés számunkra együtt dolgozni a Wizz Airrel, hiszen kedvező ajánlatai miatt mindkét társaság kiemelkedően sikeres és népszerű a nemzetközi mobilitási piacon. Mától a Wizz Air utasai is élvezhetik a SIXT kiemelten ügyfélközpontú, innovatív szolgáltatásit, és végül, de nem utolsó sorban a repülőgépről leszállva rögtön álmaik autójába ülhetnek. Meggyőződésünk, hogy egyedi és különleges utazási élményt nyújthatunk minden kedves utasunknak.”