Skoda Octavia Sportline

Még dinamikusabb megjelenés szinte bármilyen hajtáslánccal kombinálva

  • Speciális Sportline Design Selection újrahasznosított szürke szövettel, szürke varrással és műbőrrel
  • Négy motorváltozathoz rendelhető: két benzines és két dízelmotoros modellhez

Exkluzív Skoda podcastok a Begurulva (spotify + youtube) és a podCARs (spotify + youtube) csatornáinkon!
Hallgass ránk!

A Škoda Octavia Sportline felszereltségi szint jellegzetes dinamikus dizájnelemeivel két dízel- és két benzines modellhez érhető el. A sportfelfüggesztés és a progresszív kormányzás az alapfelszereltség része.

Rengeteg fekete külső részlet

Azok a vásárlók, akik sportos hangulatú Octaviát keresnek, a vRS csúcsmodell mellett is választhatnak. A Sportline változatokban a Škoda Auto a vRS megjelenés elemeit ötvözi a sorozat többi hajtásláncával: az 1.5 TSI-vel 150 LE-vel (110 kW), a 2.0 TSI-vel 204 LE-vel (150 kW) és az összkerékhajtással, valamint a két 2.0 TDI dízel 116 LE (85 kW) és 150 LE (110 kW) teljesítménnyel. A 15 milliméterrel süllyesztett sportfutómű és a progresszív kormányzás szintén alapfelszereltség. A Škoda hűtőrács burkolata, az ablakkeretek és a külső tükrök az Octavia Sportline Black Magic metálfényezését, a hátsó oldalablakok és a hátsó ablak pedig színezett („Sunset”). Az első kötény és a ferdehátú csomagtérajtó légterelő ajkai szintén Black Magic metálra vannak festve, csakúgy, mint a kombi tetőspoilerje. A hátsó lökhárító Black Magic fém diffúzorral rendelkezik. A LED-es hátsó lámpák animált irányjelzőkkel és az animált Coming/Leaving Home funkcióval az alapfelszereltség része, míg a LED Matrix fényszórók opcionálisan rendelhetők. Az Octavia Sportline alapfelszereltségként az új, fekete, 17 colos, szálcsiszolt Slagard aero kerekeken gurul. A 18 hüvelykes Vega aero kerekek és a 19 hüvelykes Draconis keréktárcsák, amelyek kizárólag a Sportline-hoz tartoznak, opcióként rendelhetők. Az első szárnyakat újratervezett Sportline jelvények díszítik. Az új, kétdimenziós Škoda logó a motorháztetőn és a Škoda felirat a csomagtérajtón fekete. Az első ajtókról a földre vetített felirat az új Škoda CI-nek felel meg. A koptatólemezek fekete színűek.

Sportline Design Selection újrahasznosított anyagokból

Az Octavia Sportline belseje is a vRS mintájára készült. Ilyen például a háromküllős, többfunkciós bőr sportkormány, a pedálok rozsdamentes acél megjelenése, valamint a fekete középső karbon díszítőcsíkok a műszerfalon és a fényes fekete ajtókon. A Sportline Design Selection esetében a sportülések kárpitja szürke újrahasznosított szövetből és műbőrből készült. Műbőrből készült az ajtókárpitok és a műszerfalon lévő PAD is, kétsoros szürke varrással kiegészítve.

Megújult a Skoda Octavia