A Szépvölgyi úton is szívás vár az autósokra

Lezárják vasárnap egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy szakaszát

Budapest, 2017. június 23., péntek (MTI) – Lezárják vasárnaptól egy hétre Budapesten a Szépvölgyi út egy részét felújítás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Az utat az Árpád fejedelem útja és a Bécsi út közötti szakaszon zárják le. Kerülőútként a Szépvölgyi út felől a Szépvölgyi út-Bécsi út útvonal ajánlott; a Bécsi úti csomópontban ideiglenesen lehet majd balra kanyarodni a Szépvölgyi útról. Alternatívaként az Ürömi utca-Cserfa utca-Lajos utca útvonal is használható.
A Lajos utca felől a Szépvölgyi út a Sajka utca-Bécsi út-Cserfa utca-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon vagy a Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út útvonalon keresztül lesz elérhető.
A Szépvölgyi út Kolosy tér feletti része a Bécsi út külső szakasza felől elérhető lesz, mivel ideiglenesen lehet majd jobbra kanyarodni a Bécsi útról a Szépvölgyi útra.

A lezárás miatt változik a 29-es busz menetrendje.

A Hűvösvölgy felé tartó járat az Árpád fejedelem útja-Lajos utca-Zsigmond tér-Ürömi utca-Szépvölgyi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Kolosy tér és az Ürömi utca megállót.