Tarolt a Hyundai

A Hyundai vadonatúj Kona és i30 Fastback modelljei nyerték a 2018-as iF Design Award-ot (iF Formatervezési Díj)

  • A Hyundai „díjnyertes” sikertörténete tovább folytatódik 2018-ban két iF Design Award-dal
  • iF díj a vadonatúj Kona és i30 Fastback modellek részére kifejező és elegáns formájukért
  • Tavaly és idén is az i30-as sorozatból került ki a rangos formatervezési díj nyertese

A Hyundai ismét nemzetközi elismerést vívott ki azáltal, hogy két iF Design Award-ot nyert el a vadonatúj Kona és az i30 Fastback modellekkel. Mindkét autó az Autó/Jármű kategóriában nyerte el a díjat. A díj elismeri az iparág első ötajtós kupéjának és a Hyundai első B-szegmens SUV-jának elegáns és kifejező megjelenését.

Hyundai i30 Fastback: Mindennapi elegancia

A Hyundai i30 Fastback ötvözi a sportkupé szellemét a kényelmes mindennapi használattal. Karizmatikus megjelenésével vitathatatlanul a leginkább figyelemre méltó modell az i30-as sorozatban. Az i30 Fastback-et erős karosszéria és sportos, meghosszabbított vonalak jellemzik. A kifinomult körvonalak dinamikus, sportkupé megjelenést biztosítanak, melyeket az elegánsan lejtő tetővonal és a hosszú motorháztető emel ki. Az egyedülálló sziluett az alacsonyabb tetőnek köszönhető, amely nem befolyásolja a használhatóságot. Az i30 sorozat jelenleg az i30 5 ajtós, az i30 Fastback, az i30N valamint az i30 kombiból áll, amelyek megfelelnek a különböző vásárlói igényeknek.

 

A vadonatúj Kona: A Te autód, a Te világod

A vadonatúj Kona a márka első B-szegmens SUV-ja, amely a modern ügyfelek életmódját tükrözi vissza. A vadonatúj Kona-t a jellegzetes nagy kontrasztú sárvédő burkolat valamint a stabilitást és a széles nyomtávot sugalló érzéki és izmos felületek jellemzik. A Kona külső formája progresszív, mégis kecsesen elegáns, illeszkedik a Hyundai formavilágába, amelyet az olyan karakteres elemek tesznek egyedivé, mint a kaszkádos hűtőrács, valamint a LED-es nappali menetfények tetején elhelyezkedő iker fényszórók. A Kona belső kialakításal- a műszerfal tetejének sima, kontúros felületei- összhangban van az autó külső megjelenésével, és lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy olyan egyedi színekkel, mint a narancs, a lime és a piros, saját stílusuknak megfelelően testre szabják a belteret. A belső színárnyalatok megjelennek a biztonsági öveken is – ez ebben a kategóriában egyedülálló a Kona-ban.

 

A sikertörténet folytatódik

Az iF Design Award elnyerése a minőségnek köszönhető, és ez a díj az egyik legjelentősebb a formatervezés területén. 1953 óta az iF, amely a nemzetközi fórum (international Forum) rövidítése, világszerte elismeri a kitűnő formatervezéssel rendelkező termékeket az ipar különböző területein. A Hyundai 2015-ben az i20-szal, 2016-ban a Tucson-nal és 2017-ben az új generációs i30-cal nyerte el az iF Design Award-ot – mindezt az iF által elfogadott szigorú tesztelési folyamaton keresztül, hogy a díj rangja minél magasabb legyen. Az a tény, hogy a Hyundai újra elnyerte ezt a díjat, a vállalat elkötelezettségét tükrözi az egyedi formatervezési nyelv mellett, és azt, hogy képes megfelelni az ügyfelek által elvárt magas igényeknek.

Az iF Design Award díjkiosztó estjére 2018. március 9-én kerül sor.