Tökéletes a hosszú utazásokra – a kényelmi felszereltség


Az S6 Limousine, S6 Avant és S7 Sportback együttesével minden célra kínál sportos felsőkategóriájú modellt az Audi, mégpedig klasszikus limuzin, praktikus Avant vagy négyajtós kupé formájában. Mindegyik modell kényelmi és hálózatba kapcsolhatósági megoldások, valamint vezetői segédrendszerek széleskörű felszereltségével érkezik, kompetens módon ötvözve a sportosság és a hosszú utazásokra való alkalmasság erényeit.

A sorozat A-modelljeivel összevetve az S-modellek bővített szériafelszereltséggel rendelkeznek, amelyben a 20 col peremátmérőjű, S-specifikus dizájn szerinti keréktárcsák, az MMI Navigation plus és a 12,3 col átlójú kijelzőfelülettel működő Audi virtual cockpit is megtalálható. Az S6 modellekben Alcantara bevonatú sportülések, míg az S7 utasterében szupersportülések szerepelnek már alapkivitelben, és a bőséges alapfelszereltséget négyzónás automatikus légkondicionáló berendezés teszi teljessé.

Az új Audi S-modellek kiváló hosszú távú túraautók, egyebek mellett a zavaró zajokat messzemenőkig csillapító, nagymerevségű karosszériaszerkezetük, kifinomult aerodinamikai és aeroakusztikai tulajdonságaik, illetve nagyméretű utasterük és csomagtartójuk révén is. Utóbbi karosszériaváltozattól függően 530 (S6), akár 1390 (S7 Sportback) és akár 1680 literes (S6 Avant).

Az új nagyméretű S-modellek 2019 nyarán érkeztek az európai piacokra, és alapáruk várhatóan 24.321.340 (S6 Limousine), 25.144.300.- (S6 Avant), illetve 25.333.530.- (S7 Sportback) 

A megadott felszereltségek, adatok és árak a magyarországi modellprogramra érvényesek. A változtatás és a tévedés joga fenntartva!