Üdvözöljük a Hotel Hyundaiban, a világ első autós szállodájában

A Hyundai egyesült királyságbeli marketingcsapata megérdemel egy helyet a szálloda bárjában, mivel okos módszert találtak ki az Ioniq 5-ben a Vehicle-to-Load (V2L) technológia népszerűsítésére.

A cég egy reklámfogás részeként október 19-én tervezi megnyitni a Hotel Hyundait Essex vidékén.

Noha szállodának nevezni kissé nagyvonalú, a látogatók „csúcskategóriás luxuskabint” találnak, amely „mindent kínál, amit a vendégek egy luxus butikhoteltől elvárhatnak”. A Hyundai nem ment bele a részletekbe, de megjegyezte, hogy az utastérben mindent egy Ioniq 5 hajt majd.

A csomagok leadása után a vendégek ellátogathatnak a Hotel Hyundai bárjába és éttermébe. Azt ígéri, hogy az étlap „olyan innovatív és fenntartható, mint az autók, amelyekben az összetevőket helyben, Essexben szerzik be”. A korán érkezők számára egy Ioniq 5 kávézó áll rendelkezésre, ahol egy tökéletesen elkészített eszpresszót kaphatnak.

Amikor lemegy a nap, a vendégek bemehetnek a moziba, ahol egy autós kivetítő és hangszórók állnak rendelkezésre. Az Ioniq 5 egy pattogatott kukorica gépet is működtet az „igazi moziélmény” érdekében.

KÉT EXKLUZÍV HYUNDAI PODCASTOT IS MEGHALLGATHATSZ, HA IDE KLIKKELSZ!

A Hotel Hyundait az Ioniq 5 V2L technológiája tette lehetővé, amely hatékonyan nagy akkumulátorcsomaggá varázsolja az autót. Akár 3,6 kW-os gyümölcslevet szolgáltat, hogy a lámpáktól kezdve a kávéfőzőkig és vízforralókig mindent megtegyen.

Írország és Nagy-Britannia lakosai egy ingyenes egyéjszakás szállást nyerhetnek a szállodában, amely magában foglal egy háromfogásos vacsorát és egy kontinentális reggelit. A Hyundai azt is megjegyezte, hogy az ötlet egy kutatásból fakadt, amely szerint a megkérdezettek 55%-a szerint a „megélhetési költségek válsága” arra késztette őket, hogy újragondolják jövőbeli nyaralási terveit.

KÖVESS BENNÜNKET A SPOTIFY-ON IS!