Új gazdára vár egy exkluzív Aston Martin Valkyrie AMR Pro

  • Minden bizonnyal a valaha épített legextrémebb Aston Martin sportautó, a Valkyrie
  • Az AMR Pro-t közvetlenül az első és egyetlen tulajdonos kínálja, és csak egyszer használták a gyári leálláshoz
  • A mindössze 40 darab Valkyrie AMR Pro egyike, a legritkább Valkyrie modell

Továbbra is a világ legexkluzívabb autóit kínálja, az RM Sotheby’s Private Sales örömmel jelenti be, hogy egy 2022-es Aston Martin Valkyrie AMR Pro-t kínál. Ez az autó a mindössze 40 gyártott AMR Pro egyike, a Valkyrie összes változata közül a legritkább, és megépítése óta csak gyári teszten esett át.

Az Aston Martin és a Red Bull Racing együttműködésén keresztül Az Advanced Technology, a Valkyrie egy olyan tökéletes hiperautó létrehozására törekedett, amely olyan teljesítményre képes, amely egyenrangú a dedikált World Sports Car versenygépekkel. Az Aston Martin számításai szerint a modell a Le Mans-i 24 órás pálya egy körét mindössze 3 perc 20 másodperc alatt képes megtenni, vagyis könnyedén lépést tudna tartani a híres futamon futó Hypercar osztályával. Egészen egyszerűen ez olyan közel van a fegyveres minőségű, csúcskategóriás motorsporthoz, amelyet a nagyközönség számára megvásárolható járműben lehet elérni.

Az AMR Pro kétszer akkora leszorítóerőt kínál, mint a közúti Valkyrie változat, az akkumulátor-elektromos rendszer eltávolítása mellett, vagyis összesen 150 kg-ot nyírtak le a hagyományos autóról. A közúti modelleknél könnyebb és egyszerűbb AMR pro a professzionális motorsporthoz közeli vezetési élményt nyújt.

A felkínált példa közvetlenül az első és egyetlen tulajdonosa kínálja, és csak egyszer használták, ami a bahreini nemzetközi körverseny kezdeti összecsapása volt.Ezt a hihetetlen, élvonalbeli, csak pályás legendát jelenleg az RM Private Sales kínálja, amely jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban található. Az ár jelentkezéskor értendő.


Tekints rá exkluzív tartalmainkra is!