Új játékmód és számos fejlesztés a 2022-es Tour de France-hoz


A világ harmadik legtöbbet követett versenyét ünneplő játék idén 14 000 kilométeres versenyzéssel tér vissza négy különböző országban. A játékosok négy játékmódot élvezhetnek, és 26 csapatot irányíthatnak. A világ legjobb kerékpárosai, mint Tadej Pogačar, Mathieu van der Poel, Wout van Aert, Primož Roglič és David Gaudu, a játék 92 kerékpáros szakaszában versenyezhetnek a játékosokkal.


Új játékmód: A Tour de France 2022 bemutatja a vadonatúj Race of the Moment módot, amelyben a játékosok online mérhetik össze eredményeiket másokkal a rangsorolt ​​heti kihívásokban.


A 2022-es Tour de France új hivatalos pályája: a korábbi évekhez hasonlóan idén is Dániából indulva versenyezhetnek Franciaország körül a játékosok. Mind a 21 hivatalos új szakasz benne van a játékban, beleértve a koppenhágai időmérő edzés kezdetét, majd a Lille Métropole – Arenberg Porte du Hainaut és macskaköves szakaszai, az ikonikus Hautacam-mászás a 18. szakaszban, és az utolsó sík szakasz a híres Avenue-n. des Champs-Elysées Párizsban.


Változatosabb versenyhelyzetek: a játék mesterséges intelligenciája mostantól a viselkedések szélesebb skáláját kínálja, amelyek jobban igazodnak a versenyekhez és eseményekhez. A játékosok gyakrabban tapasztalják meg a korai kitöréseket, és jobb együttműködést élveznek.


Új klasszikus egy híres olasz faj ihlette: a Primavera Classic.
Új játszható csapatok: az Eolo-Kometa Cycling Team, a Caja Rural-Seguros RGA és az Uno-X Pro Cycling Team először csatlakoznak a játékhoz.


Versenyincidensek: a játékosoknak lehetőségük van az esések és betegségek engedélyezésére vagy letiltására, valamint a gyakoriság beállítására, ha ez engedélyezett. A következmények az esemény súlyosságától függően változnak.


Versenyelőkészítés: ez az új rendszer véletlenszerűen választ ki öt kerékpárost, akik jól felkészültek, és öt másikat, akik esetleg alulteljesítenek. Ez arra ösztönzi a játékosokat, hogy szorosan figyeljék versenytársaikat és saját csapatukat.


Magával ragadó macskaköves szakaszok: amikor ezeken a nehéz szakaszokon versenyzünk, a felhasználói felület megborzong, akárcsak a kerékpárosok a való életben. A játékosok még soha nem élték át így az Arenberg-lövészárkot.